You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Çiğnediği sakız patlayınca öldü

Çiğnediği sakız patlayınca öldü

Posting Freak
Çiğnediği sakız patlayınca öldü
Çiğnediği sakızın patlaması sonucu hayatını kaybeden gencin ölümüne bakın hangi alışkanlığı sebep olmuş...
Ukrayna'da bir öğrenci, çiğnediği sakızın patlamasıyla hayatını kaybetti. Evde kuvvetli bir patlama sesi duyan aile, öğrencinin odasına girdiğinde gencin çenesinin parçaladığını gördü. Öğrencinin ilginç bir alışkanlığı olduğu belirtildi.
Adı açıklanmayan 25 yaşındaki kimya öğrencisi, ailesinin evindeki odasında çalışırken, aile üyeleri kuvvetli bir patlama sesi duydu.

Hemen öğrencinin odasına giren aile üyeleri, gencin çenesinin parçaladığını gördüler.

Rus haber ajansı Ria Novosti, adli tıpta yapılan incelemelerde sakızın mahiyeti belirlenemeyen, ancak bir çeşit patlayıcı olduğu düşünülen bir kimyasalla kaplandığının saptandığını duyurdu.

Bu arada, öğrencinin sakızını sitrik aside batırma alışkanlığı olduğu da yazılan haberler arasında. Polis, öğrencinin cesedinin yanında bir başka maddenin de bulunduğunu bildirdi.
[Resim: 7666useyin.jpg]
Posting Freak
Çiğnediği sakız patlayınca öldü
Bilinçsizce yapılan bir hata neleremal oluyor.
Bir ismim Bektaş bir ismim Ali
Bir ismim Mustafa Kemal'im teni
Bozatlı Hızırdır vallaha Piri
Bir ismim Muhammet Mekkede yeri.

ZÖHRE ANA

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.