You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Çiçek'ten Şahin açıklaması

Çiçek'ten Şahin açıklaması

Posting Freak
Çiçek'ten Şahin açıklaması
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan eski Özel Harekat Dairesi Başkan Vekili İbrahim Şahin'e, terörle mücadelede yeni oluşumda müsteşarlık görevi önerildiğine ilişkin bir bilginin kendisine gelmediğini söyledi.

Çiçek, vefat eden eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Necati Çelik için TBMM'de düzenlenen törenden ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı.

''Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan eski Özel Harekat Dairesi Başkanvekili İbrahim Şahin'in ifadelerini okudunuz mu? Genelkurmay'dan bazı paşaların, terörle mücadelede yeni oluşum kapsamında müsteşarlığın kendisine verileceğini söylediğini ifade ediyor'' denilmesi üzerine Çiçek, ''Bunların hepsi kendi ifadesi, doğruysa...Onları bilemeyiz ki'' dedi.

Çiçek, ''Böyle bir bilgi size geldi mi?'' sorusuna ise ''Hayır, gelmedi bana'' karşılığını verdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler de doğalgazla ilgili ne zaman çözüm öngörüldüğünün sorulması üzerine, ''Şu anda iki taraf da görüşmeleri sürdürüyor. Görüşüyoruz. Herhangi bir sorun yok'' diye konuştu.
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana





Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.