You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

CHP kurultay tarihini belirledi

CHP kurultay tarihini belirledi

Posting Freak
CHP kurultay tarihini belirledi
CHP'de dün yapılan MYK toplantısında ilk defa Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile Genel Sekreter Önder Sav karşı karşıya geldi. Sav ve ekibi 13+1'den oluşacak MYK'ya karşı çıktı ve tüzük kurultayının toplanmasını istedi. Edinilen bilgiye göre Genel Başkan'da, "Seçimli kurultay isterim" dedi. Grup Başkanvekili Kemal Anadol'unda, "Ha, şöyle" dediği belirtildi.

Edinilen bilgiye göre 20 kişilik MYK'da tüzük kurultayının toplanması için 17 üye imza attı. Genel Başkan'ın yanında ise Gürsel Tekin, İzzet Çetin ve Süheyl Batum yer aldı.
ANKA'nın edindiği bilgiye göre yarın yapılacak PM'nin gündemi de değiştirildi. Buna göre Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nndan gelen uyarı yazısı çıkarıldı. Genel Başkan'ın MYK üyelerini atayacağına ilişkin madde kaldırıldı. Sav ve ekibi tarafından verilecek önerge ile tüzük kurultayı oylanacak. Edinilen bilgiye göre tüzük kurultayı için planlanan tarih ise 27-28 Kasım.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarın yapılacak PM toplantısında seçimli kurultay istemesi halinde iki kurultayın birden yapılacağı ifade edildi.

Edinilen bilgiye göre parti yönetiminde Sav ve Kılıçdaroğlu ekibi arasında çatışma yaşanıyor. Savcılar olarak bilinen MYK üyeleri, "Genel Başkan, İstanbul ekibi tarafından kuşatıldı. Genel Sekreter ile ilgili haksız suçlamaları yalanlamadı. 'Bizim Genel Sekreterle sorunumuz yok' demedi" diyerek eleştiriyor.
2 Kasım 2010
Cumhuriyet
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana





Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.