You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

CHP'de muhalifler için kritik gün

CHP'de muhalifler için kritik gün

Administrator
CHP'de muhalifler için kritik gün
"Olağanüstü kurultay" tartışmalarının devam ettiği CHP'de, il başkanlarının bir basın açıklamasıyla son durumu kamuoyuna duyuracağı öğrenildi.
Olağanüstü Kurultay talebiyle yola çıkan, CHP’nin son olağan kongrelerinde seçilmiş ve halen Kurultay Delegesi olan İl Başkanları, 22 Kasım 2015 Pazar günü (yarın) bir basın toplantısı düzenleyecek.
Saat 11.00’de Ankara Çankaya Yıldız Büyükhanlı Park Otel’de gerçekleşecek olan toplantıda, olağanüstü Kurultay sürecindeki son durum ve toplanan imzalarla ilgili kamuoyuna bilgi verileceği öğrenildi.
Odatv.com

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.