You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Can Atilla-Hüzn-ü Diyar Kerbela

Can Atilla-Hüzn-ü Diyar Kerbela

Administrator
Can Atilla-Hüzn-ü Diyar Kerbela
[FONT=Open Sans]Arap yarımadasında yaşanan, kumla kanın birleştiği, ölümün ölümsüzlüğe doğduğu bu acı dolu destan bestecinin hüzün dolu notaları ile bir kez daha bu albümde canlandırılıyor. [FONT=Open Sans]Maestro'nun albüm hakkındaki sözleri:
Albümdeki her bir eserin konu hakkında bilgisi olanlar için farklı ve derinlemesine bir anlam taşıyacağını ümit ediyorum. İki yılı aşkın bir sürede besteleyip kayıtlarını yaptığım Hüzn-ü Diyar Kerbela albümü umuyorum ki Hz. Ali’yi, Hz. Hasan’ı ve Hz. Hüseyin’i anan, hatırlayan kalplerin aşk çöllerinde buluşmasına vesile olur ve kıyamet topraklarında yazılmış bu hazin hatıranın insanlığa bıraktığı mesajın anlaşılabilmesine mütevazı bir katkı olur.

[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v= xXx8Lf7G-4w[FONT=Open Sans][/video]
Member
Can Atilla-Hüzn-ü Diyar Kerbela
Alıntı:[FONT=Open Sans]Arap yarımadasında yaşanan, kumla kanın birleştiği, ölümün ölümsüzlüğe doğduğu bu acı dolu destan bestecinin hüzün dolu notaları ile bir kez daha bu albümde canlandırılıyor . [FONT=Open Sans]Maestro'nun albüm hakkındaki sözleri:
Albümdeki her bir eserin konu hakkında bilgisi olanlar için farklı ve derinlemesine bir anlam taşıyacağını ümit ediyorum. İki yılı aşkın bir sürede besteleyip kayıtlarını yaptığım Hüzn-ü Diyar Kerbela albümü umuyorum ki Hz. Ali’yi, Hz. Hasan’ı ve Hz. Hüseyin’i anan, hatırlayan kalplerin aşk çöllerinde buluşmasına vesile olur ve kıyamet topraklarında yazılmış bu hazin hatıranın insanlığa bıraktığı mesajın anlaşılabilmesi ne mütevazı bir katkı olur.

öncelikle emeklerinize sağlık. Ehlibeytin çektiği çileler arşı alayı sarmış, 1500 yıl geçmiş olmasına rağmen hala gönüllerimizdeki acısı taze. Hz. Üseyin aşkına dökülen gözyaşları, feryatlar hala kulaklarımızda. Keşke bugün ramazan deyi çığırtganlık yapanlar gerçekleri bilselerdi de aç kalmayı marifet saymasalardı ve Oruç değil Ehlibeyt Yası Matemi tutsalardı. Hz.Üseyin için tutulan matemleri islam'da yas yoktur diyerek bir de yok saymaları asla kabul edilemez ve affedilemez bir durum. Gün gelir şefaatkarımız Hz.Muhammed Mustafa bunun hesabını sorar.

Gerçekler her karanlık gelir ve doğruları topluma anlatır. Bu toplumun büyük çoğunluğu hakikatlare hem kulaklarını hem de gözlerini kapatır. Ama kaybeden yine kendileri olur.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.