You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

"Bu kadar basitleşti bunlar"

"Bu kadar basitleşti bunlar"

Posting Freak
"Bu kadar basitleşti bunlar"
Başbakan Erdoğan, muhalefetin "Geri dön" çağrısına yanıt verdi


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Muhalefet partilerinin, terör saldırısı nedeniyle Türkiye'ye dönmesi gerektiğine ilişkin soruya ''Bu konu konu mu, Bu hitap hitap mı? Bu kadar basitleşti bunlar'' dedi.
Başbakan Erdoğan, düşünce kuruluşu Alman Marshall Fonu'nun (GMF) Park Hyatt Oteli'nde düzenlediği toplantının ardından gazetecilerin, muhalefet partilerinin, terör saldırısı nedeniyle Türkiye'ye dönmesi gerektiğine ilişkin soruya, ''Bu konu konu mu, Bu hitap hitap mı? Bu kadar basitleşti bunlar'' yanıtını verdi.
'Bu memleket tarihte Türk'tü,
bugün de Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.'


[Resim: image.php?type=sigpic&userid=470&dateline=1289541562]

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.