You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bu da chp'nin gülen'i! Zöhre ana'dan atatürk'e yas orucu

Bu da chp'nin gülen'i! Zöhre ana'dan atatürk'e yas orucu

Administrator
Bu da chp'nin gülen'i! Zöhre ana'dan atatürk'e yas orucu
BU DA CHP'NİN GÜLEN'İ! ZÖHRE ANA'DAN ATATÜRK'E YAS ORUCU

Bu da CHP'nin Güleni!

Mamak civarındaki Açık Kapı Derneği'nin başkanı olan Zöhre Ana lakaplı Süheyla Gülen soyadı nedeniyle de müritleri sebebiyle de akıllara Fethullah Gülen'i getiriyor.

Sık sık Gülen'e övgüler dizen Taraf Gazetesi iş CHP üyesi olan Zöhre Ana'ya gelince manşetinden öfke saçtı...

Elbette Atatürk'ün partisi olan CHP'de üfürükçülere, tarikatçılara ya da din bezirganlarına yer yoktur ama Taraf'ın iki yüzlülüğü tartışma yarattı.

Zöhre Ana özellikle bazı Alevi Yurttaşlar tarafından ermiş olduğuna inanılan ve çocuğu olmayanlara karşı kerametler gösterip yardımcı olduğuna inanılan bir kişidir. Türkiye'nin bir çok yerinden çocuğu olmayan vatandaşların Zöhre Ana lakaplı Gülen'e gerek deva aradığı bilinmektedir.

Zöhre Ana'nın onursal başkanı olduğu Açık Kapı Derneği ise yıllardır Mamak'ta hizmet vermektedir. Deva görenlerden para alınmamakla birlikte, dertlerinden kurtulanların kurbanlık adaklarını derneğe bağışladıkları bilinmektedir. Dernekte bulunan bir hediyelik eşya mağazasından da dileyenler nazarlık, mum vs. gibi şeyler satın alarak derneğe yardımda bulunabilmektedir.

H&H Ankara
Posting Freak
Bu da chp'nin gülen'i! Zöhre ana'dan atatürk'e yas orucu
bugün bu konuyla ilgili 16 internet sitesine mesaj yazdım.Zamanım olsaydı daha da yazacaktım.

O siteye yazdığım mesaj..

Zöhre Ana, 30 yıldır Mustafa Kemal'in sancağını taşımaktadır, nasıl ki Mustafa Kemal,üfürükçülere, muskacılara, medyumlara, tekkecilere, din bezirganlarına karşıysa Zöhre Ana da karşıdır.Muhammed-Ali yolunun yılmaz bekçisi olan Zöhre Ana, insanları kerametleriyle ,ışığıyla kendine bağlamıştır.30 yıldır bu kapıda Atatürk için yas orucu tutulmaktadır sadece gündeme gelmesi yenidir.Zöhre Ana HAK evliyasıdır.Ne mutlu O mübareklerin ardından gidene..Allah başımızdan hem Mustafa Kemal'in ışığını eksik etmesin, hem de Pir Zöhre Ana'yı dünya durdukça başımızda varetsin.
Kelimelerim sistem hatasından yanlış yerden ayrılıyor...

“Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını aramayı itiyat haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.”
[Resim: imza3cp.gif]


Özü bitmiş, gümanı pak olmamış,şeytana tapmış, nefsi çıkarı için arayıpta birşey bulamamış, kuyruk acısı varsa,Derviş Muhammed'in de dediği gibi" bir kılını çektiyse" Zöhre Ana, onu değerlendirmek ister aklısüre.Ehlibeyt'in meyvası bitmez, dalı budağı kurumaz,sen ne kadar kezzap dökersen dök, O'nun Zemzem çeşmesi ALİ'dir

Derviş'in HAK kelamını can kulağıyla dinliyebliyorsan yeter,firdevs bağından bir gül alabiliyor musun,O'nun ibadetine,saldığı yola,yaşatmak istediği güzelliğe canı gönülden yürüyebiliyorsan en büyük mutluluk budur.
(Pir Zöhre Ana)
Posting Freak
Bu da chp'nin gülen'i! Zöhre ana'dan atatürk'e yas orucu
Bu haberi yazanlar bilmezmidirler Ortalıkta halife edasıyla gezen, vaazlar veren, bir çok müslümanı peşinden sürükleyen vatanında kovulmuş ve anti-İslamist bir ülke olan Abd'ye sığınmış Fethullah Gülen kimdir ki.... Benim Yüceler yücesi Pirimle, Haşa aynı Kefeye koyarsınız... ee nede olsa fetullahın yandaş gazeteleri....

Ben okurum benim hocam Ali'dir
Bir ismi Zöhre Ana biri Veli'dir
Çok kafir var çamur atar peridir
Hacı Bektaş Veli kırklar cemidir.
Pir Zöhre Ana
Nefsi “Pir”in gölgesinden başka hiçbir şey öldüremez; o “nefs öldüren”in eteğini sımsıkı tut.
''HZ MEVLANA''

ÜSEYİN'in Aşkına Şahitsen, Bu Şahadet Kutlu Olsun... Sen ÜSEYİN'in Aşkı ile Her Dem Diri Kalanlardansın, Ve Sen
'' Aşkın Şehidi'sin!..''
Ben HZ. ÜSEYİN'DEN NASIL YAŞAMAYI VE NASIL ÖLMEYİ ÖĞRENDİM
ÇELEBİ
Posting Freak
Bu da chp'nin gülen'i! Zöhre ana'dan atatürk'e yas orucu
Adamlar ne yazacaklarını da şaşirdılar.Keşke Aleviler o yüce pirin değerini bilseler
bakın o zaman fethullahçılar yazacak konu bulabileceklermi.

Ama pirim tek değer istedikleri gibi yazsınlar ulu derya oluk oluk geliyor.
Cihana gelmişim Mustafa diye
Atatürk büyüktür sıfat kim ile
Allahın yolunda dervişler ile
Mürşüt kapısıdır Zöhre Ana size


PİR ZÖHRE ANA
Senior Member
Bu da chp'nin gülen'i! Zöhre ana'dan atatürk'e yas orucu
Paçavra diye niteleyebileceğimiz berTARAF'ın haberden ziyade dedikodu, zerzavat, iftira dolu yazılarının yanına bir tane daha eklenmiş oldu bu berTARAF'tan beklenmeyecek bir hareket değil elbette , kaale alınmaması da gerekli esasen ancak şöyle bir mesele var ki o meseleyi bir çin atasözü çok güzel izah ediyor , atasözü der ki:" Meydan boş olunca geçen bir köpek bile büyük etki yaratır." Hal böyle olunca bu atasözünü zikreden atalara saygılarımızı sunarak bizlerin de meydanı ite, çakala bırakmaması gerekiyor.Zira at izini it izinden ayırmaktır bütün gayemiz.Bu ayrışma tamamlanana dek hızımızı kesmeden bu gevşek ağızlara payelerini dağıtmaya devam edeceğiz.Zöhre Ana isminin ağızlara alınmadan önce o ağızların ab-ı zemzem sularıyla kırk defa yıkanıp kırk bin defa tövbe estağfirullah getirilmesi gerektiğinden bu müfterilerin başlarının tepesinde democlesin kılıcı misali duracağımızı bildirmeyi de bir borç biliriz(tabi o ağızların ab-ı zemzem sularına layık olup olmadığı da Yüce Pirin takdiridir).
Marifet hiç ezilmemek bu dünyada
Ama biçimine getirip ezerlerse,
Güzel kokmak.
Kekik misali,
Lavanta çiçeği misali,
Fesleğen misali,
Itır misali,
Yunus misali,
İsa misali.
(Bedri Rahmi Eyüboğlu)
Senior Member
Bu da chp'nin gülen'i! Zöhre ana'dan atatürk'e yas orucu
Yıllardır ATATÜRK için matem orucu tutuluyor. şimdiye kadar sanki bilmiyorlar mıydı? Elbetteki biliyorlardı. ilk defa duymuş gibi haberler yayınlıyorlar vay uzaylı yaratıklar vay......
Asıl amaç CHP yi yıpratmak gibi görünse de, PİR ZÖHRE ANA'nın bu işe el atmasından rahatsızlar. Tarihin hangi döneminde gerçeklere inanmışlar ki kafirler. Allah ıslah etsin, yolumuzu açık etsin.
[FONT="Arial Black"]G E L İ Y O R U Z !


GÖZÜM ÜZERİNİZDE !


İktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk İstiklal ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!


Mustafa Kemal Atatürk
20 Ekim 1927
[Resim: ata_imza.gif]
Member
Bu da chp'nin gülen'i! Zöhre ana'dan atatürk'e yas orucu
Herkes gülümseyebilir,herkes kahkaha atabilir,herkes sırıta bilir,kimileri okyanus
ötelerinde yaşamlarını sürdürebilir,kimileri benliklerini emperyalist güçlerin emrine
amade etmiş olabilir.Olsun bakalım.Nereye kadar?Bununda elbet vardır bir sınırı.
KESER DÖNER SAP DÖNER,GÜN DÖNER HESAP DÖNER.
Adam gibi adamın biri 1923 lerde Ankara'dan gülmeye başlamıştı.Bilenler çok iyi
bilir.(Hala kuyruk acıları geçmiş değil) hala sızlanıyorlar.Tarih tekerrürden ibaret derler.
Hanım gibi hanımın biri 4.11.2011 tarihinde sadece başını gülerek bi uzattı.
Aman yarabbi ne göreyim,kuyruk acısı olanlar feryat figan.Durun hele durun KORKUNUN
ECELE FAYDASI YOK bu kadar teleşlanmaya hiç ama hiç gerek yok.Panik yapmayın
sakin olun,siz daha bir şey görmediniz.Göreceğiniz günler çok yakın.Hep birlikte yaşayıp
göreceğiz ALLAHIN izniyle.
Hem ne demiş atalarımız

SON GÜLEN İYİ GÜLER
DEDESİ KOYNUNDA UYUR HÜSEYİN
HAK YOLUNA KESTİM YAVRUM BEBEĞİM
YASINI TUTMAYANA KULUMMU DERİM.
HUZURUMA GELİR MAHRUM EDERİM.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.