You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Böyle Bir Mail Gelirse Hemen Silin!

Böyle Bir Mail Gelirse Hemen Silin!

Posting Freak
Böyle Bir Mail Gelirse Hemen Silin!
[COLOR=slategray]Yeni bir virüs daha: Fazla meraklı bir bilgisayar kullanıcısıysanız; bu haberi mutlaka okuyun!

Ünlü Waledac virüsünün yeni bir versiyonu, meraklı kullanıcıların bu zaafını kullanarak bilgisayarlarını ele geçirmeye çalışıyor. Genellikle istenmeyen bir e-posta (spam) içerisinde gelen program, kullanıcılara isterlerse eklentideki ufak yazılımı kurarak, kendi bilgisayarlarından başkalarına ait cep telefonlarına gelen ve bu telefonlardan gönderilen SMS mesajlarını okumanın mümkün olduğunu iddia ediyor.

Fakat buna inanan meraklı kullanıcılar için eklentideki programın kötü bir sürprizi var. Genellikle sms.exe, freetrial.exe veya smstrap.exe adıyla gelen eklenti aslında hiçbir telefonuna ait hiçbir kayda erişemiyor. Fakat bunun yerine kullanıcıların bilgisayarlarını ele geçirerek, Waledac botnet'ine dahil ediyor. Daha sonra bu botnet'e dahil olan bilgisayarların aynı mesajı ve benzeri diğer zararlı yazılımları dağıtmak için kullandığı tahmin ediliyor.
Anamın adı Hüsniye Ana
Babam Şah Üseyin kafası kopa
Horasan ilinden Karyağdı Ana
Kimseler bilemez Sultanım burada


[Resim: zohreanaxq1.jpg]

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.