You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bolu Dağı kısmen ulaşıma kapanacak

Bolu Dağı kısmen ulaşıma kapanacak

Posting Freak
Bolu Dağı kısmen ulaşıma kapanacak
[Resim: medya.php?mn=50072]

Tem otoyolunun Bolu Dağı Tüneli Ankara-İstanbul yönü, tünel içerisindeki bakım, onarım ve test çalışmaları nedeniyle bugün 17:00 ile 24:00 saatleri arasında ulaşıma kapanacak.

Tünelin İstanbul-Ankara istikameti ise 27 Mayıs 2010 tarihinde 07:00 ile 24:00 saatleri arasında ulaşıma kapatılacak. Tünelin tamamı ise 28 Mayıs 2010 tarihinde 24:00 ile 07:00 saatleri arasında ulaşıma kapatılacak.

Tünelinin ulaşıma kapanmasıyla birlikte, ulaşım Ankara-İstanbul yönünde Abant gişelerinden D-100 karayoluna yönlendirilecek, İstanbul-Ankara yönü ise Düzce-Kaynaşlı gişelerinden Bolu Dağı'na verilecek.

Karayolları yetkilileri, Bolu Dağı Tüneli'nde bakım, onarım ve test çalışmalarının son aşamaya geldiğini ifade ederek, yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından, tünelin müteahhit firma tarafından tamamen karayollarına devredileceğini söyledi.
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana





Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.