You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Birecik Belediyesi'ne saldırı

Birecik Belediyesi'ne saldırı

Posting Freak
Birecik Belediyesi'ne saldırı
Şanlıurfa'nın Birecik Belediyesi'ne yapılan silahlı saldırıda, bir kişi öldü 3 kişi yaralandı...

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, uzun namlulu silahla belediyeye giren bir kişinin düzenlediği saldırıda ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, belediyede geçici işçi olan ve 29 Martta yapılan yerel seçimlerin ardından işine son verildiği iddia edilen 40 yaşlarındaki İ.Ş'nin düzenlediği saldırı sırasında binanın içerisinde bulunan ve adı henüz öğrenilemeyen bir kişi öldü.

Vahit İtekleşen, Mehmet Ali İncedağ ve Ali Kankaya adlı işçilerin de yaralandığı belirtildi.

Yaralılar, arkadaşları tarafından dışarıya çıkarıldıktan sonra ambulansla Birecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Saldırgan ise uzun uğraş sonucu güvenlik güçlerine teslim oldu.

''SALDIRGAN MAKAM ODAMA KADAR GİRDİ, BANA ATEŞ ETTİ"

Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, uzun namlulu silahla belediye binasına giren kişinin makam odasına kadar çıktığını belirterek, ''Saldırgan makam odama kadar girdi, bana ateş etmeye çalıştı, yanımdaki bir kişi yaralandı'' dedi.

Pınarbaşı yaptığı açıklamada, uzun namlulu silahla belediye binasına giren bir kişi rastgele ateş açtığını belirtti.

Belediyenin güvenlik ve koruma olmadığı için saldırganın rahatlıkla belediye binasına girebildiğini belirten Pınarbaşı, saldırganın, belediyede çalışan ve görev değişikliği yapılan bir işçi olduğunu bildirdi.

Pınarbaşı, makam odasının belediye binasının ikinci katında olduğunu ifade ederek, ''Belediye binasına giren saldırgan rastgele ateş açtıktan sonra, benim makam odama kadar girdi. Ben makam odasındaydım, saldırgan bana da silahını yöneltti ve ateş etti. O sırada yanımda bulunan kişi olaya müdahale edince, makam odasındaki kişi yaralandı'' dedi.
[Resim: 114ld.jpg]



Ben göremem daha uzun boyunu
Ahret derler kısaltamam yolunu
Bugün Sahı Merdan sarsın oglunu
Yetis Ya Üseyin baban gidiyo

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.