You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bir bardak içkinin ettiğine bak!

Bir bardak içkinin ettiğine bak!

Posting Freak
Bir bardak içkinin ettiğine bak!
Fransız Le Figaro gazetesi; alkolün az oranda tüketilmesi halinde sağlığa faydalı olduğu yönündeki inancın yıkıldığını, günde bir bardak alkolün bile kansere yakalanma riskini yüzde 168 oranında artırdığını yazdı.

Gazete, "Azcıkta olsa içmeyi sevenlere ve bunun makul olduğunu düşünenlere kötü bir haber" yorumuyla verdiği haberde, son bilimsel araştırmaların kanser riski içermeyen alkol tüketimi olmadığını ve günde bir bardak şarabın bile türüne göre yüzde 9 ila yüzde 68 oranında kanser riskini yükselttiğine dikkat çekti.

Fransız Bilimsel Gıda Araştırmaları Enstitüsü'nün yedi bin kişi üzerinde yaptığı ve önceki doktorlara dağıtılan sonuçlara dayanan makalede "90'lı yıllarda, alkolün azının sağlığa faydalı olduğu düşünülüyordu. Zaman değişti...Şarabın kalbe iyi olduğu bile tartışılmaya başlandı" deniyor. Araştırmaya göre, günde bir bardak alkol, ağız, gırtlak ve boğaz kanseri riskini yüzde 168 artırıyor.
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana





Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.