You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Beni Unutturmak isterler...(Atatürk)

Beni Unutturmak isterler...(Atatürk)

Administrator
Beni Unutturmak isterler...(Atatürk)
Gazi sanki bugünleri görmüş gibi söylemiş


“Bir zamanlar gelir, beni unutmak ve unutturmak isteyen gayretler belirebilir... Fakat ektiğimiz tohumlar o kadar kuvvetlidir ki verimli neticeleri kalpleri doldurur

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 70. yıl dönümü olan bugün, çeşitli tören ve etkinliklerle anılacak. Türk Ulusu Büyük Önder’ini bugün bir kez daha özlem ve minnetle anacak... Ata’nın 1937’de kaleme aldığı fikirleri onun ne kadar ileri görüşlü olduğunu bugün bir kez daha ortaya çıkardı. Gazi’nin 71 yıl önceden bugünleri anlatan sözleri:

İKİ MUSTAFA: İki Mustafa vardır: Biri ben, et ve kemik geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu “ben” kelimesiyle ifade edemem o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü ile uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!

FİKİR: Bir zamanlar gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Fikirlerimi inkâr edenler ve beni yerenler çıkabilir. Hatta bunlar, benim yakın bildiğim ve inandıklarım arasından bile olabilir. Fakat, ektiğimiz tohumlar o kadar özlü ve kuvvetlidirler ki bu fikirler, Hint’ten, Mısır’dan döner dolaşır gene gelir, verimli neticeleri kalpleri doldurur.

LAİKLİK: Artık Türkiye din ve şeriat oyunlarına sahne olmaktan çok yüksektir. Bu gibi oyuncular varsa, kendilerine başka taraflarda sahne arasınlar! Mazinin dalgınlıkları, paslı durgunlukları, Türkiye halkının dimağından silinmiş olduğunda şüphe ve tereddüte yer yoktur. Eriştiğimiz mesut vaziyetten bir adım geriye gitmek, kimsenin söz konusu etmeye dahi yetkili kat’i bir hakikattir.
Posting Freak
Beni Unutturmak isterler...(Atatürk)
kimse bize seni unutturamaz Atam
Babam Seninle Dogdum Seninle Ölecegim Varsın Bana Ölüm Senin Yolunda Senin Işıgında Gelsin Grurumsun Pirimsin Atamsın Örnek Aldıgım Tek Lidersin BABAM
Atatürk
Beni Unutturmak isterler...(Atatürk)
1328YIL olmuş Ehlibeyt'i silmek unutturmak için ellerinden geleni ardına koymamışlar türlü işkenceler zülumlar yapıp ,entrikalar çevirip gerçekle başa çıkamamışlarsa nesline soyunu unutturamamışlarsa daha 70yılda oldu Atam degil 700olsa nafile başaramazlar.......
Posting Freak
Beni Unutturmak isterler...(Atatürk)
Ata'yı unutmak istemeyen zaten unutmaz, unutmak isteyen mantığına(doğru olana) karşı koyamaz dolayısıyla unutamaz(çünkü Hak bir tanedir ve kimse bunu değiştiremez, Atamın attığı her adımın bir anlamı manası vardı, dolayısıyla yaptığı herşey gerçek ışıktı), unutturmak isteyen ise gerçekle çeliştiği için kendisini unutturur.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.