You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Barzani'den çözüm süreci çağrısı!

Barzani'den çözüm süreci çağrısı!

Administrator
Barzani'den çözüm süreci çağrısı!
Barzani'nin görüşmede Davutoğlu’na ’Yıllarca süren barış süreci bir saatlik savaştan daha iyidir’ dediği ifade edildi.


[COLOR=#4D4E53]Türk Silahlı Kuvvetleri'nin PKK mevzilerine düzenlediği hava operasyonu ile ilgili Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanlığı'ndan ilk açıklama geldi.
[COLOR=#4D4E53]Yapılan yazılı açıklamada Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'nin Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yaptığı telefon görüşmesi hatırlatıldı. Mesud Barzani'nin görüşmede Davutoğlu’na ’Yıllarca süren barış süreci bir saatlik savaştan daha iyidir’ dediği ifade edildi.

[COLOR=#4D4E53]Barzani'nin Davutoğlu ile yaptığı görüşmede, "Bu durum riskli ve kaygı vericidir. Sürecin daha fazla kargaşaya yol açmaması lazım. Irak Kürdistan Yönetimi olarak gelişmelerin kaygı verici bir duruma düşmemesi için adımlar atacağız. Tekrar diyalog masasına dönülmesi için elimizden geleni yaparız’ dediği aktarıldı.

[COLOR=#4D4E53]Mesut Barzani resmi Türkçe Twitter hesabından da "PKK ile türkiye arasında gerilimin tırmanmaması için bugüne kadar elimden geleni yaptım, bundan sonrada yapmaya devam edeceğim" açıklaması yapıldı.

internethaber.com

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.