You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Barışa yürüyüş

Barışa yürüyüş

Posting Freak
Barışa yürüyüş
Ege Denizi’nin mavi sularına dostluk akacak

Cumhuriyet
02 Mayıs 2009



Barışa yürüyüş

MEHMET EMİN BERBER

DATÇA - Datça Çevre Derneği’nin, ilçe kaymakamlığı ve belediyesi desteğiyle düzenlediği, “Akdeniz’den Ege’ye Barış ve Dostluk Yürüyüşü” yarın gerçekleştirilecek.

Saat 10.00’da Cumhuriyet Alanı’nda toplanacak olan çevreciler, burada, Akdeniz’den testilere doldurdukları deniz sularını, yaklaşık 10 kilometre yürüdükten sonra Gerem Körfezi bölgesinde Ege’nin mavi sularına, barış, dostluk ve sağlıklı doğa dilekleriyle boşaltacaklar.

Datça’nın, Akdeniz ve Ege denizlerinin arasında yer alması nedeniyle başlatılan etkinlik, her yıl daha geniş katılımlara sahne oluyor.

"İlim Çin'de de olsa gidip alınız."- Hz. Ali.

"İlimden gidilmeyen yolun sonu karanlıktır."- Hacı Bektaşi Veli.

"Hayatta en hakiki mürşit ilimdir." -Atatürk.


Söz bir, söyleyen bir.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.