You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bankadan satılık fabrika

Bankadan satılık fabrika

Posting Freak
Bankadan satılık fabrika
Cumhuriyet
16.05.2009


Geri ödenemeyen krediler yüzünden el konulan gayrimenkullerde yüzde 100 artış var


Bankadan satılık fabrika

İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, bankaların geri ödenemeyen krediler yüzünden son bir yılda el koydukları gayrimenkul sayısının hızla artarak 2.744’e ulaştığını bildirdi. Gayrimenkullerin muhammen satış bedeli ise 627 milyon lira düzeyinde bulunuyor. Son bir yılda en dikkat çekici gelişmeyse el konulan fabrika sayısının 51’e yükselmesi oldu.

Geçen yıl hacizli gayrimenkul sayısı 1.100 düzeyinde bulunuyordu. İSMMO’nun raporuna göre, el konulan büyüklü-küçüklü işyeri sayısı 654, dükkân sayısı da 261 oldu. İşyeri haczinde ilk sırayı İstanbul aldı. Hacizli fabrikalarda başı Kayseri ve Gaziantep çekti. 425 adet arsa, 983 adet villa ve daire tipi konut, 77 adet bina ve 166 adet tarlaya da el konulduğu belirlendi.

"İlim Çin'de de olsa gidip alınız."- Hz. Ali.

"İlimden gidilmeyen yolun sonu karanlıktır."- Hacı Bektaşi Veli.

"Hayatta en hakiki mürşit ilimdir." -Atatürk.


Söz bir, söyleyen bir.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.