You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Aziz yıldırım da tattı sonunda

Aziz yıldırım da tattı sonunda

Administrator
Aziz yıldırım da tattı sonunda
Teğmen Mehmet Ali Çelebi’nin telefonuna Hizb-ut Tahrir örgütü üyelerinin numaraları eklendi. “Sehven” olduğu açıklandı.


İşçi Partisi Genel Merkezi’nde yapılan aramada bulunmayan 4 CD imzasız tutanağa geçirildi. Savcı o imzasız tutanağı “sehven” ben yazdım, dedi. Bir de fotoğraflar meselesi var ki, buna hiç girmeyelim. Ama şunu atlamak olmaz: Ümraniye’de bulunduğu iddia edilen bombaların numaraları tutanaklara farklı farklı yansıtıldı. “Sehven” dedi.


Bu liste uzar gider. Ergenekon operasyonu boyunca yaşananlardan sadece birkaç örnek verdik.


Şimdi…


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, mahkemede verdiği ifadede; daha henüz gözaltındayken sevk edildiği İstanbul Kardioloji Enstitüsü’nde laboratuar test sonuçlarına ilişkin belgeyi adres olarak Metris Cezaevi’ne yazıldığını, söyledi.
Yani daha savcılığa sevk edilmeden Yıldırım’ın tutuklanıp gideceği adres yazılmıştı.


Tahmin etmek güç değil; “sehven” olduğu açıklanacaktır.


Aziz Yıldırım ilk “sehne”ini tattı, bakalım daha ne sehven’lerle karşılaşacak…


Odatv.com

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.