You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Atatürk'e çok büyük saygısızlık!

Atatürk'e çok büyük saygısızlık!

Posting Freak
Atatürk'e çok büyük saygısızlık!
[Resim: 32.jpg]UEFA, Spartak'ı kupadan atabilir

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ön eleme Play-Off ilk maçında Emenike'nin takımı Spartak Moskova’ya Rusya'da 2–1 mağlup olarak tur şansını İstanbul’a bıraktı. Karşılaşma sırasında Atatürk posterinin ve cami figürünün Moskovalı taraftarlar tarafından yakılması büyük tepkilere neden oldu.

Mücadelenin ikinci yarısında yaşananlar Fenerbahçe’nin rövanş maçı oynamadan turu geçme ihtimalini akıllara getirirken, Spartak Moskova’yı UEFA tehdidiyle karşı karşıya bıraktı. İkinci 45 dakikanın başlama düdüğüyle birlikte yakılan meşaleler yüzünden sahada oluşan duman Rus temsilcisini zorda bıraktı.



SPARTAK MOSKOVA 2-1 FENERBAHÇE

Spartak Moskova bundan iki yıl önce Şampiyonlar Ligi'nde MSK Zilina ile oynan maç sırasında taraftarların hem meşale yakması hem de saha içinde güvenlik görevlileriyle yaşadığı arbede nedeniyle 75 bin Euro ceza ve bir maç saha kapatma cezası almıştı. Ancak UEFA, 2 yıl boyunca bir daha tekrar etmemesi şartıyla bu cezayı ertelemişti.

UEFA’nın yaşanan bu olaya seyirci kalmayacağını düşünen Rus basını, Fenerbahçe maçında yakılan meşaleler nedeniyle bu cezanın uygulamaya gireceğini ve takımlarının direkt Şampiyonlar Ligi'nden diskalifiye edilebileceğini yazdı.

SPARTAK MOSKOVA TARAFTARLARINDAN BÜYÜK AYIP

Bu arada Spartak Moskovalı taraftarlar, maç sırasında üzerinde camii figürü olan pankartı, Türk bayrağını ve Atatürk posterini yaktı. Ukrayna ve Polonya'nın düzenlediği EURO 2012 sırasında da grupta oynadıkları Polonya maçında da taraftarları olay çıkartan Rusların, dünkü maçta da sergilediği tribün olayları dehşete neden oldu. UEFA gözlemcisinin, Spartak tribünlerinde Türk bayrağının yakılmasını raporlarına yazdığı öğrenildi. Moskovalıların özellikle Atatürk posteri ile cami figürünü yakması Türk taraftarların tepkisine neden oldu. Bilindiği gibi Almanya'daki adına Pro Köln denilen aşırı sağcı grup, Köln'de yapılması planlanan camiye karşı çıkıyor. Spartak taraftarlarının bu hareketi de Pro Köln'lerin tepkisine benzetildi. (Hürriyet)
Seke seke geldim ayağım yoktur
Hak mehlemi sende Zöhrem’dir doktur
Kimi kafir olmuş karnısı boktur
Süzünü süzünü postunda otur.

Türkiye’ye çıkarmışım bir gelin
Urufu Zöhre Ana onu pir bilin
Muhammet elçisi Ana’dır deyin
Hak için dergaha niyaza inin.


Bildiren: Pir Zöhre Ana
Junior Member
Atatürk'e çok büyük saygısızlık!
Memleketteki saygısızlara ne demeli sen ecdadını tanımazsan nankör bakarsan elin adamı tanır mı?LANET OLSUN ZİHNİYETLERİNE...

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.