You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Askerden 'Kritik Görüşme' Açıklaması

Askerden 'Kritik Görüşme' Açıklaması

Posting Freak
Askerden 'Kritik Görüşme' Açıklaması
[COLOR=#999999]

[url=http://www.haberler.com/genelkurmay-baskanligi/]Genelkurmay Başkanlığı [/url], Erdoğan ile Yapılan Haftalık Görüşm [url=http://www.haberler.com/genelkurmay-baskanligi/]Genelkurmay Başkanlığı [/url], Başbakan Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Başbuğ arasındaki görüşmede iç güvenlik konuları ve gündemdeki diğer konuların ele alındığını bildirdi.

[url=http://www.haberler.com/genelkurmay-baskanligi/]Genelkurmay Başkanlığı [/url], Başbakan [url=http://www.haberler.com/recep-tayyip-erdogan/]Recep Tayyip Erdoğan [/url] ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral [url=http://www.haberler.com/ilker-basbug/]İlker Başbuğ [/url] arasında gerçekleştirilen olağan haftalık görüşmeyle ilgili açıklamada, olağan görüşmenin [url=http://www.haberler.com/genelkurmay-baskanligi/]Genelkurmay Başkanlığı [/url] Karargahında yapıldığı belirtilerek, "Görüşmeye Sayın Başbakan, Adalet ve İçişleri Bakanları katılmışlardır. Görüşmede, İç Güvenlik konuları başta olmak üzere, gündemdeki diğer konular üzerinde de durulmuştur." denildi.

(CİHAN)

ÇATIŞMA YOK MESAJI
Arınç’a suikast iddiası ve sonrasında, Özel Kuvvetler Komutanlığı Karargâhı’nda başlatılan arama üzerine
[url=http://www.haberler.com/tsk/]TSK [/url] ve Hükümet ilişkilerinin gerginleştiği iddiaları ortaya atılmıştı. Konunun geçen hafta yapılan MGK’da gündeme gelmesi beklenirken; toplantıdan sonra açıklanan bildiride konuya
ilişkin hiçbir ifadeye yer verilmemişti.
[url=http://www.haberler.com/cumhurbaskani/]Cumhurbaşkanı [/url] Gül de, yasama, yürütme ve yargı erklerinin başkanlarını bir araya getirerek, “kurumlar arası çatışma yok” mesajı vermişti. Başbakan Erdoğan ise grup toplantısında, “Hiçbir kurumun, hiçbir kurumla çatıştığı yok. Böyle bir şey söz konusu dahi
olamaz” demişti. Başbakan Erdoğan’ın, haftalık olağan görüşme için Karargâha gitmesi “kurumlar arası çatışma yok” mesajının hayata geçirilmesi olarak yorumlandı.
IRAK BRİFİNGİ ALMIŞTI
Başbakan Erdoğan, Şubat 2008’de
[url=http://www.haberler.com/yasar-buyukanit/]Yaşar Büyükanıt [/url]’ın [url=http://www.haberler.com/genelkurmay-baskanligi/]Genelkurmay Başkanlığı [/url] döneminde Genelkurmay'a giderek Irak Operasyonu konusunda brifing almıştı. (Cihan eye İlişkin Bir Açıklama Yaptı.
Seke seke geldim ayağım yoktur
Hak mehlemi sende Zöhrem’dir doktur
Kimi kafir olmuş karnısı boktur
Süzünü süzünü postunda otur.

Türkiye’ye çıkarmışım bir gelin
Urufu Zöhre Ana onu pir bilin
Muhammet elçisi Ana’dır deyin
Hak için dergaha niyaza inin.


Bildiren: Pir Zöhre Ana

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.