You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ankara'da ilginç seçim anketi

Ankara'da ilginç seçim anketi

Posting Freak
Ankara'da ilginç seçim anketi
Eşcinsel ve hayat kadınlarına seçimde destekleyecekleri aday soruldu. Hayat kadınları 'kömür yardımı' nedeniyle Gökçek'i, eşcinseller 'şeriat korkusundan' Karayalçın'ı seçti

REJİM KORKUSU

Eşcinseller ise ağırlıklı olarak Karayalçın'ı tercih etti. Bu seçimdeki en önemli neden, 'şeriatın bir gün geleceği korkusu' oldu. Eşcinseller, Gökçek'in 'bale ve heykel düşmanı' olduğunu, 'Oluşturduğu A takımları ile eşcinselleri dövdüğü' iddialarında da bulundu.

Analizde, mevcut Başkan Gökçek'in 'halktan toplanan vergilerle kömür ve hediyeler dağıttığı' eleştirisine de yer verildi. Eşcinsellerin, Gökçek yerine Karayalçın'ı tercih nedenleri arasında, Kuğulu Park alt geçidine yönelik tepkiler de etkili oldu. Dernek, 22 Temmuz Seçimleri öncesinde de benzer anket düzenlemiş, yine hayat kadınlarıı AKP'yi, eşcinseller de CHP'yi tercih etmişlerdi.
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana





Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler
Posting Freak
Ankara'da ilginç seçim anketi
Daha neler var karşımızda ..........
Anamın adı Hüsniye Ana
Babam Şah Üseyin kafası kopa
Horasan ilinden Karyağdı Ana
Kimseler bilemez Sultanım burada


[Resim: zohreanaxq1.jpg]

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.