You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ankara'da 3. bir canlı bomba dolaşıyor

Ankara'da 3. bir canlı bomba dolaşıyor

Member
Ankara'da 3. bir canlı bomba dolaşıyor
Fırat Haber Ajansı'na konuşan HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder Ankara'da 3. bir canlı bomba olduğunu iddia etti.
Önder, yeni saldırı ve suikastla ilgili ulaştıkları bilgilerin konuyla ilgili şüpheyi daha da arttırıcı bir durumda olduğunu söyleyerek, şunları dile getirdi: ’Ankara’da 3’üncü bir bombacının halen yakalanmadan gezmekte olduğunu biliyoruz. Bunlar Ankara’ya iki bombacıyla değil, üç bombacıyla gelmişler. Dolayısıyla; Emniyetin HDP’yle ilgili almak istediği tedbir geç kalmış bir tedbirdir. HDP il binalarını koruyun diyen polis, diğer kollukla beraber bir ay önce parti binalarımıza saldıranlarla birlikte tabelalarımızı indiriyordu. Bu nedenle alınmak istenen tedbirler güven verici bir noktada değil.’

’BAŞBAKAN DAVUTOĞLU’NA ŞÜKRAN DUYMALIYIZ’
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun "beyaz Toros" hatırlatmasıyla halkların selameti bakımından çok doğru bir iş yaptığını belirten Önder, ’Türkiye halkları, Davutoğlu’na müteşekkir olmalı. Çünkü, acı hakikati bizim söyleyip, onların siz AKP nefretiyle, karşıtlığıyla konuşuyorsunuz diye yadsıdıkları şeyi, en yetkili ağzın kendisi itiraf etti. Halka, bize oy vermezsiniz, başınıza geleceklerin ne olacağı konusunda net ve şüphesiz bir uyarı yaptı, bunun için şükran duymalıyız kendisine’ diye ifade etti.

Odatv.com

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.