You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Altın Portakal'da yeni deprem

Altın Portakal'da yeni deprem

Administrator
Altın Portakal'da yeni deprem
Altın Portakal festival yönetiminin sansür Gezi sansürü ile ilgili tavrında ısrar etmesi üzerine Ulusal Belgesel Film Yarışması Ana Jüri Başkanı, Can Candan [COLOR="#000000"]jüri başkanlığından çekildiğini duyurdu.

Reyan Tuvi’nin yönettiği, daha önce İstanbul Film Festivali’nde, Adana Altın Koza’da gösterilen ’Yeryüzü Aşkın Yüzü Oluncaya Dek’ adlı Gezi direnişini konu alan belgeselin Altın Portakal Film Festivali’nden çıkarılması sansür tartışmasına sebep olmuştu.

Festival yönetiminin bu tavrında ısrar etmesi üzerine Ulusal Belgesel Film Yarışması Ana Jüri Başkanı, Can Candan jüri başkanlığından çekildiğini Twitter’dan duyurdu. Candan şunları yazdı:

"Varılan bu noktada Ulusal Belgesel Film Yarışması Ana Jüri Başkanı olarak benim gönül rahatlığıie görevime devam edebilmem ve 51. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin bir parçası olabilmem mümkün değildir. Sansürün, sorumsuzluğun, manipülasyonun ve baskının olduğu yerde ben yokum"

Odatv.com
ALİ ÇOKTUR ŞAH-I MERDAN BULUNMAZ.

Dönen dönsün, ben dönmezem yolumdan...

MUSTAFA ŞEREF,
      KEMAL GURUR,
              ATATÜRK ONURDUR...

          Memleketim Yozgat Yemen'dir ilim
                    Horasan köyünden geliyor pirim
                  Kırklar binasında var oldu yerim
                  Sıfatı Zöhre Ana Ali'dir dilim.
                                                      Pir Zöhre Ana

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.