You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ali İsmail'i o tekmeler öldürdü

Ali İsmail'i o tekmeler öldürdü

Posting Freak
Ali İsmail'i o tekmeler öldürdü
Eskişehir’de, üniversiteli Ali İsmail Korkmaz’ın ölümüne ilişkin Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan raporda, dayakla ölüm arasında illiyet bağı olduğu tespit edildi. Raporda, boyun ve yüzdeki kemik kırıklarının beyin kanamasına ve ölüme yol açtığı belirtildi. Raporda Korkmaz’ın kullandığı ilaçların beyin kanamasını hızlandırdığı kaydedildi.

Eskişehir 2. Ağır Ceza Mahkemesi, Adli Tıp Kurumu’na yazı yazarak, Korkmaz’a ait tüm tedavi evraklarını ve tüm raporları göndermiş; darbeler tek tek değerlendirilerek, Türk Ceza Kanunu’nun (TCK) ’yaralama’ suçunu düzenleyen 86 ve 87. maddeleri kapsamında rapor hazırlanmasını istemişti. Mahkeme ayrıca, Korkmaz’ın ölümüne hangi yaranın veya darbenin sebebiyet verdiği, diğer yaralanmasının bu meydana gelen ölüm neticesinde bir katkısının olup olmadığı, Korkmaz’da daha önce var olduğu söylenen rahatsızlığın veya kullandığı ilaçların darp olayı ile birleşmesi sonucunda ölüm neticesinin meydana gelmesinde bir etkisinin olup olmadığı hususlarının araştırılmasını talep etmişti.

KORKMAZ'I O TEKMELER ÖLDÜRDÜ

Adli Tıp Kurumu 1. İhtisas Kurulu da bu yazı üzerine hazırladığı raporu mahkemeye göndedi. Radikal gazetesinden İsmail Saymaz'ın haberine göre raporda; kronik kalp damar ve kapak hastalığı bulunan Korkmaz’ın sağ omuz arka kısımda, sırtta, sol omuz arka kısımda, sol kol dış yüzde, sağ belde, sol bacak iç yanda, sağ el dışta ekimozlar bulunduğu belirtildi. Ayrıca beynin sağ kesiminde hassasiyet, sıyrık ve ödemlerin bulunduğu; boyun ve yüzdeki kemik kırıklarının yaşamına tehlikeye soktuğu saptandı. Ölümünün beden travmasına bağlı kafatasındaki kemik kırıkları ve yaygın yumuşak doku yaralanması ile birlikte beyin kanaması ve gelişen komplikasyonlar sonucu meydana gelmiş olduğu ifade edilerek, ’Korkmaz’ın 2 Haziran’da gerçekleşen darp olayına bağlı yaralanması ile 10 Temmuz’daki ölümü arasında illiyet bağı olduğu’ saptandı. Raporun sonunda da, Korkmaz’ın kullandığı ilaçların darp eylemi sonucu meydana gelen beyin kanaması oluşumunu kolaylaştırıcı ve kanamayı arttırıcı etkisiyle, ölümün meydana gelmesinde katkısının olduğu’ belirtildi.

Odatv.com
Benden evvel ben oldum
Beni bende ben buldum
Sahralara indim durdum
Bana Ali dediler

Merdan idim dirildim
Her bedene verildim
Kırk Kapı dört makamda
Öldüm öldüm dirildim.

Mürşit Zöhre Ana..

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.