You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ali Ağaoğlu, ifade verdi

Ali Ağaoğlu, ifade verdi

Posting Freak
Ali Ağaoğlu, ifade verdi
[Resim: 10.jpg]

Eski İstanbul Cumhuriyet Başsavcı vekili Zekeriya Öz, iddialar üzerine tatil masraflarını kendisinin karşıladığını belirterek haberleri yapan basın mensupları hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Şikayet üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Bürosu'unca soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında da Ali Ağaoğlu tanık sıfatıyla ifadeye çağrıldı. Ağaoğlu'nun, basın suçları savcısına dün, soruşturma kapsamında ifade verdiği öğrenildi.

Savcı Öz'ün ailesi ve bir grup arkadaşı ile Dubai'de tatil yaptığı ve masraflarının Ali Ağaoğlu tarafından karşılandığı iddiaları üzerine HSYK inceleme başlatmış, inceleme sırasında Öz, önce Bakırköy'e başsavcıvekili dün ise Bolu'ya düz savcı olarak atanmıştı.

12 Şubat 2014 Çarşamba
cumhuriyet.com.tr
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana





Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.