You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

"Alevilik sapkınlıktır, cennete gidemezler" diyen Rektöre büyük tepki

"Alevilik sapkınlıktır, cennete gidemezler" diyen Rektöre büyük tepki

Posting Freak
"Alevilik sapkınlıktır, cennete gidemezler" diyen Rektöre büyük tepki
Ey profesör efendi Allahin ehli kitabi olan o kurani öyle meydanlarda içeriğini bile bilmeden
insanlarin canini yakarak kullaniyorsun ya işte bilki cennet diye beklediğin sonun tamda
cehenemlik olmuş.

Size o diplamaları veren hocalardan hiç mi yüzünüz kızarmaz.Efendi bu ülke toprakları kurtuluş savaşinda
hıritiyanlarla değil o ehli din dişi dediğin alevilerinde içinde bulunduğu
Tek millet ile koca Cumhuriyet kuruldu.

Üstelikde ta osmanli zamaninda Hünkar Hacı Bektaş Veli tarafindan yeniçeri ocaği olan askerin
kurucu atası ve duası olan yüce pirler tarafindan kurulan er makamidir.

Bu anlamda bizden sana bir çağrı dine gel imana gel hurafelerle konuşma demek düşer.
Cihana gelmişim Mustafa diye
Atatürk büyüktür sıfat kim ile
Allahın yolunda dervişler ile
Mürşüt kapısıdır Zöhre Ana size


PİR ZÖHRE ANA
Administrator
"Alevilik sapkınlıktır, cennete gidemezler" diyen Rektöre büyük tepki
Arkadaşlar haberi araştırdım ve videosuna ulaştım.

Prof.Dr. Sedat Laçiner'in söylediklerini belki 20 kez dinledim.

Vardığım sonuç bu adam bu sözleri kendi fikirleri olarak değil videodan alıntı yapıyorum :" ... S.Arabistan,Kuveyt... Mısır için bir insanın şii olması hristiyan olmasından daha kötü..."

Yani haberde çarpıtma ve karalama var. Bundan dolayı haberi sitemizden kaldırıyorum...

Geçen gün de Bugün Ne Giysem'den modacı Hakan için bir haber yayınlandı. Haberde bir yarışmacıya Hakan beyin " Ne o Nene Hatun gibi giyinmişsin" dediği haberi sosyal medyada yankılandı. Herkes tepki gösterdi ama ortaya çıktı ki böye bir söz söylenmemiş. Haber ile ilgili açıklama yapan,hakaret eden bir dernek başkanı sonradan özür diledi falan filan.


SONUÇ: Bu iletişim çağında her habere inanmamak lazım. Önce bir araştırma yapmak ve gözlerinle,kulaklarınla onayladıktan sonra haklı tepkini koyman lazım.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.