You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Aleviler evet oyu vermeli

Aleviler evet oyu vermeli

Posting Freak
Aleviler evet oyu vermeli
Eski Sosyal demokrat Halkçı Parti (SHP) Milletvekili Salman Kaya, referandumda Alevilerin “hayır” diyeceğini savunan Alevi-Bektaşi Federasyonu Başkanı Ali Balkız’ı eleştirdi.

Star gazetesine konuşan Kaya, “Bin yıldır zulüm gören Alevilerin birtakım şahsi hesaplar peşinde olan dernek yöneticilerinin manipülasyonlarından kurtulması gerekiyor. Aleviler demokratikleşmeyi isteyen bir toplum. Bunun içinde referandum da ‘evet’ oyu vermelidir” dedi.

DENİZ GEZMİŞ'LE BİRLİKTE YARGILANDI

Deniz Gezmiş’le birlikte yargılanıp hapis yatan, Alevi camiasının önde gelen isimlerinden Salman Kaya, halkoylaması için, “Yetmez ama evet diyorum” dedi.


Kaya, “Darbelerle insanlarımıza kan kusturdular. Referandumla 12 Eylül darbecilerinin sevineceği bir karar vermek bize yakışmaz. Geçici 15. Madde kaldırılmasın diye oy kullanmak hiçbir solcuya, devrimciye ve hiçbir demokratım diyen insana yakışmaz” ifadelerini kullandı.

STAR
Benden evvel ben oldum
Beni bende ben buldum
Sahralara indim durdum
Bana Ali dediler

Merdan idim dirildim
Her bedene verildim
Kırk Kapı dört makamda
Öldüm öldüm dirildim.

Mürşit Zöhre Ana..
Posting Freak
Aleviler evet oyu vermeli
Aleviler demokratikleşme yi isteyen bir toplum. Bunun içinde referandum da ‘evet’ oyu vermelidir” dedi.


Yazıklar olsun yeni Anayasa'nın demokratik olacağını düşünen beyinlere...
Siz yanacaksınız bari arkanızdan gidenleri yakmayın...

Demokrasi amaç değil aRaç'tır diyenlerin arkasından gidin bakalım nereye kadar menzil alacaksınız...
Kelimelerim sistem hatasından yanlış yerden ayrılıyor...

“Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını aramayı itiyat haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.”
[Resim: imza3cp.gif]


Özü bitmiş, gümanı pak olmamış,şeytana tapmış, nefsi çıkarı için arayıpta birşey bulamamış, kuyruk acısı varsa,Derviş Muhammed'in de dediği gibi" bir kılını çektiyse" Zöhre Ana, onu değerlendirmek ister aklısüre.Ehlibeyt'in meyvası bitmez, dalı budağı kurumaz,sen ne kadar kezzap dökersen dök, O'nun Zemzem çeşmesi ALİ'dir

Derviş'in HAK kelamını can kulağıyla dinliyebliyorsan yeter,firdevs bağından bir gül alabiliyor musun,O'nun ibadetine,saldığı yola,yaşatmak istediği güzelliğe canı gönülden yürüyebiliyorsan en büyük mutluluk budur.
(Pir Zöhre Ana)

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.