You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Alevi aileye korkutan not

Alevi aileye korkutan not

Posting Freak
Alevi aileye korkutan not
Cumhuriyet Mahallesi, 1110 Sokak’ta Alevi ailelerin oturduğu üç katlı apartmanın birinci katındaki dairenin kapısına, geçen cumartesi günü, ’Sizi mahallemizde istemiyoruz. Çocuklarımıza kötü örnek oluyorsunuz’ yazılı bir not bırakıldı. Notu görünce tedirgin olan Malatyalı aile ile apartmanın diğer sakinleri polise şikayetçi oldu.
Polis, polis nottaki el yazısının kime ait olduğunun tesbiti ve notu bırakan kişinin yakalanması için çalışma başlattı. Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cem Evi Derneği Yönetim Kurulu üyesi Hasan Dikçe, olayı kınayıp, ’Didim gibi farklı kültürlerin bir arada yaşadığı bir ilçede bu tür şeylerin yaşanmasından üzüntü duyuyoruz. İlçemizde geçen 5 Mayıs’ta da Alevi ailelerin yaşadığı iki evin kapısı boyayla işaretlenip, ’Alevilere ölüm’ ve ’Aleviler’i yakın’ yazılı tehdit içerekli mesajlar yazılmıştı. Bu olayında fail ve failleri henüz yakalanmadı. Bunu yapanların yanına kar kalması benzer olayların yaşanmasına neden oluyor. İlçemizdeki huzur ortamına gölge düşüren bu kişilerin bir an önce bulup, adalete teslim edilmesini istiyoruz’ dedi.

26 Eylül 2012
Kaynak: milliyet.com
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana





Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler
Posting Freak
Alevi aileye korkutan not
HüsniyeD yazdı:Cumhuriyet Mahallesi , 1110 Sokak’ta Alevi ailelerin oturduğu üç katlı apartmanın birinci katındaki dairenin kapısına, geçen cumartesi günü, “Sizi mahallemizde istemiyoruz.] Çocuklarımıza kötü örnek oluyorsunuz[/color]” yazılı bir not bırakıldı. Notu görünce tedirgin olan Malatyalı aile ile apartmanın diğer sakinleri polise şikayetçi oldu.
Polis, polis nottaki el yazısının kime ait olduğunun tesbiti ve notu bırakan kişinin yakalanması için çalışma başlattı. Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cem Evi Derneği Yönetim Kurulu üyesi Hasan Dikçe, olayı kınayıp, “Didim gibi farklı kültürlerin bir arada yaşadığı bir ilçede bu tür şeylerin yaşanmasından üzüntü duyuyoruz. İlçemizde geçen 5 Mayıs’ta da Alevi ailelerin yaşadığı iki evin kapısı boyayla işaretlenip, ’Alevilere ölüm’ ve ’Aleviler’i yakın’ yazılı tehdit içerekli mesajlar yazılmıştı. Bu olayında fail ve failleri henüz yakalanmadı. Bunu yapanların yanına kar kalması benzer olayların yaşanmasına neden oluyor. İlçemizdeki huzur ortamına gölge düşüren bu kişilerin bir an önce bulup, adalete teslim edilmesini istiyoruz” dedi.

26 Eylül 2012
Kaynak: milliyet.com

Anladığım kadarıyla CUMHURİYET Mahallesi onlara 10 numara büyük gelmiş, notu yazan kişinin hemen yer değişikliğine gitmesi gerekiyor hemde ivedilikle.

Alevi çocukları kimsenin tavuğuna kış demez,kimsenin canınıda yakmaz,bedeninide...kimsenin kolunu,başını,domuz bağlarıyla bağlamaz, incinsede incitmez...

Notu yazan arkadaş,önce sen kendini çocuğunu örnek yetiştir..
Kelimelerim sistem hatasından yanlış yerden ayrılıyor...

“Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını aramayı itiyat haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.”
[Resim: imza3cp.gif]


Özü bitmiş, gümanı pak olmamış,şeytana tapmış, nefsi çıkarı için arayıpta birşey bulamamış, kuyruk acısı varsa,Derviş Muhammed'in de dediği gibi" bir kılını çektiyse" Zöhre Ana, onu değerlendirmek ister aklısüre.Ehlibeyt'in meyvası bitmez, dalı budağı kurumaz,sen ne kadar kezzap dökersen dök, O'nun Zemzem çeşmesi ALİ'dir

Derviş'in HAK kelamını can kulağıyla dinliyebliyorsan yeter,firdevs bağından bir gül alabiliyor musun,O'nun ibadetine,saldığı yola,yaşatmak istediği güzelliğe canı gönülden yürüyebiliyorsan en büyük mutluluk budur.
(Pir Zöhre Ana)
Posting Freak
Alevi aileye korkutan not
[quote=HüsniyeD]Cumhuriyet Mahallesi, 1110 Sokak’ta Alevi ailelerin oturduğu üç katlı apartmanın birinci katındaki dairenin kapısına, geçen cumartesi günü, “Sizi mahallemizde istemiyoruz. Çocuklarımıza kötü örnek oluyorsunuz” yazılı bir not bırakıldı. Notu görünce tedirgin olan Malatyalı aile ile apartmanın diğer sakinleri polise şikayetçi oldu.


--------------------------------------------------------------------------
[B]
Şimdiye kadar, Asırlar boyunca, Astınız, kestiniz, Zülüm ettiniz, Küfür ettiniz, yalan söylediniz, İftira attınız, Heram yediniz, Zina ettiniz,Çaldi
ınız, kul hakkını yediniz, Camiye gidip temizlendiniz.

Kim kime Kötü Örnek, oldugu ortada, Bence tam tersi, Bizlerin,sizlere iyi örnek olmasın dan korkuyorlar.

Parası olmayan Fakırın ,Bankada hesap açdırması gibi, dini ,imanı olmayanlar ,da Cennet de ,Hüri peşindeler, Namaz kılmayla, oruç tutmayla.

----------------------------------------------------------------------
-
ON İKİ  İMAMLAR
*** *** *** *** *** *** *** *** *** ***
  1. İmam ALİ
  2. İmam CAFER
  3. İmam ZEYNEL
  4. İmam BAKIR
  5. İmam RIZA
  6. İmam CAFERİ SADIK
  7. İmam HASAN
  8. İmam TAĞI NAĞI
  9. İmam MEHDİYE HÜDA
10. İmam HÜSEYİN,İ DEŞTİ KERBELA
11. İmam CAFER -İ ZÖHRE YE HİBA
12. KIRKLAR DERGAHA


*** *** *** *** **** *** *** *** **** ***
Son Düzenleme: 26/09/2012, 23:28, Düzenleyen: Y O L C U.
Posting Freak
Alevi aileye korkutan not
İsterlerse hemen bulurlar buyazıyı yazanı istemezlerse bulamıyoruz Yani ( İsterlerse tekeden Köremezi sağarlar)
Bir ismim Bektaş bir ismim Ali
Bir ismim Mustafa Kemal'im teni
Bozatlı Hızırdır vallaha Piri
Bir ismim Muhammet Mekkede yeri.

ZÖHRE ANA

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.