You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

AKP'li Bekir Bey'in Baykal aşkı

AKP'li Bekir Bey'in Baykal aşkı

Posting Freak
AKP'li Bekir Bey'in Baykal aşkı
Baykal netti, ilkeliydi, Kılıçdaroğlu değil, yönetmiyor yönetiliyor” diyen Bekir Bozdağ, daha önce “zaptiye” diye nitelediği Baykal’a artık siyasette yer olmadığını savunmuştu



[Resim: www.zohreanaforum.com] Ak Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile selefi Deniz Baykal arasında ilginç bir karşılaştırma yaparak “Sayın Baykal netti, Sayın Kılıçdaroğlu net biri değil. Sayın Baykal yönetiyordu, Sayın Kılıçdaroğlu yönetiliyor. Sayın Baykal bir duruş koyduğunda geri adım atmıyordu, eğri veya doğru söylediğinin arkasıyda dururdu. Sayın Kılıçdaroğlu’nun arkasında durduğu bir söz hatırlamıyorum” diye konuştu.

Bozdağ, dün TBMM’de bazı gazetecilerle sohbetinde Baykal ile Kılıçdaroğlu dönemlerini karşılaştırırken ilginç tespitlerde bulundu. Baykal’ın doğru veya yanlış kendine göre ilkeli bir insan olduğunu, Kılıçdaroğlu’nda bunu göremediklerini belirten Bozdağ, “Sayın Kılıçdaroğlu net biri değil. İlkelere dayalı siyaset de yürütmüyor, tamamen popülizme dayalı siyaset anlayışı var. Sadece Gediktepe’de ayakta fotoğraf çektirme tartışmasıyla siyaseti o kadar ayağa düşürdü ki. Sayın Baykal bir duruş koyduğunda geri adım atmıyordu. Onur Öymen’e her şeye ve herkese rağmen sahip çıktı. Sayın Kılıçdaroğlu’nun arkasında durduğu bir söz hatırlamıyorum. Başörtösü olayında kendi kendini tekzip eden bir genel başkan olarak tarihe geçti” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, İkircikli tavır içinde
Partiyi birinci derecede Genel Başkan’ın sözünün bağladığını dile getiren Bozdağ şunları kaydetti:
“Bir milletvekili ‘genel başkanın görüşleri partiyi bağlamaz’ diye açıklama yaptı. Kendi milletvekilince ‘görüşleri partiyi bağlamaz’ denilen ve bunu hazmetme kapasitesi olan bir genel başkan. CHP’de şu anda bir otorite yok. Vekil sayısı kadar otorite var. Sayın Baykal yönetiyordu, Sayın Kılıçdaroğlu yönetiliyor. CHP ile görüşme yapacak olanlar, ‘acaba Önder Sav’la mı görüşsek daha kalıcı olur, yoksa Sayın Kılıçdaroğlu ile mi görüşsek’ diye ikilime düşebiliyor. Kılıçdaroğlu’nun sözleri partiyi bağlamayacaksa kimin sözleri bağlayacak, ona açıklık getirmeliler. Sayın Baykal eğri veya doğru söylediği sözün arkasında dururdu. Ergenekon’dan yakalananların, yanlış olduğunu bile bile onuna kadar avukatlığını yaptı.” Kılıçdardoğlu’nun genel af ve başörtüsü konusundaki ikircikli tavrını anımsatan Bozdağ, “Kemal beyin hangi sözüne itibar edeceğiz? Sözlerinin ömrü 24 saat sürüyor. Halbuki yalancının mumu bile yatsıya kadar yanar. Bu mum CHP Genel Merkezi’ni bile aydınlatmıyor” diye konuştu.



En çok Bozdağ eleştirmişti

Baykal’ı “ilkeli siyasetçi” olarak öven Bozdağ, geçtiğimiz dönemde Baykal’a yönelik tam tersi eleştirilerde bulunmuştu. Bunlardan bazıları şöyle:

10.09.2008: İFTİRACI MÜFTERİ: İspat edemezse, iftiracının, müfterinin tekidir. CHP zihniyeti bunlar her şeyi çarpıtıyorlar, ellerinden gelse güneşi de çarpıtıp, başka şey diyecekler.(TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın, Deniz Feneri Derneği davasıyla ilgili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sözleri nedeniyle)
14.04.2009: SÖYLEMLERİ TARAFLI: Bozdağ, Baykal’ın, Anayasa Mahkemesi’nin “367” diye bilinen kararından önce yaptığı “Anayasa Mahkemesi ‘367’ye gerek yoktur’ diye bir karar alırsa, bu Türkiye’yi çok tehlikeli bir çatışmaya sürükleyecektir” açıklamasıyla yüksek mahkemeyi tehdit ettiğini anlattı. Bozdağ, Anayasa’nın 10. ve 42. maddelerinin iptali sürecinde ise Baykal’ın farklı ve yargılamaya saygı içeren bir üslubu dillendirdiğini belirterek “Bu görüşler, Baykal’ın yargı konusundaki eylem ve söylemlerinin tutarlı olmadığını, taraflı olduğunu, hukuk devletinin ilkelerine uymadığını açıkça göstermektedir” dedi.

15.05.2009: BÖYLESİNE YER YOK: Türkiye böylesi bir siyaseti hak etmiyor. Türkiye’nin geleceğinde böylesi siyasetçilere yer yoktur. Bunun hesabını yargıya verecekler” ifadesini kullanmıştı.(Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş’la birlikte TBMM’de düzenlediği basın toplantısında yine Baykal ve CHP sözcülerinin Deniz Feneri iddialarıyla ilgili olarak)
22.04.2010: ZAPTİYE VE DİKTATÖR: Sayın Baykal, milletvekillerinin iradelerini ‘rehin’ almıştır. Milletvekillerinin, bu rehin alma dışına çıkanlar olabilir endişesiyle de, ‘evet’ yönünde oy kullanmamaları için bir takım zaptiyeler görevlendirdi. Asıl diktatörlük budur. Baykal’ın dilinden düşürmediği ‘antidemokratlığın’ tam da bir dışa vurumudur. (Anayasa değişikliği teklifinin TBMM Genel Kurulu’nda görüşmeleri sırasında Baykal’ı “zaptiye” diye nitelerken)
06.05.2010: MALVARLIĞI BELLİ DEĞİL: Sayın Başbakan’ın malvarlığı internet sitesinde sürekli güncelleniyor. Sayın Baykal’ın mal varlığı nerede. İnternette var mı?
10.05.2010: (Baykal’ı istifaya götüren kaset skandalı için) “Bizim anlayışımıza göre bir parti ile mücadele ancak onun fikirlerine karşı fikir üreterek, onun politikalarına karşı politika üreterek yapılmalıdır ve yapılır. Bel altı vurmak suretiyle gayri hukuki ve gayri ahlaki yol ve yöntemlerle siyasette mücadele etmek kabul edilemez bir yaklaşımdır.”
17.05.2010: KENDİ BEKLENTİSİNE GÖRE: Baykal davalarda kendi beklentisi doğrultusunda çıkan kararlara alkış tutuyor. Tersi kararlarda ise, karara karşı ayağa kalkan bir Baykal görüyoruz. (TGRT Haber Ankara Temsilcisi Murat Odabaş’ın hazırlayıp sunduğu Ankaranın Gündemi programında Baykal’ı eleştirirken)
'Bu memleket tarihte Türk'tü,
bugün de Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.'


[Resim: image.php?type=sigpic&userid=470&dateline=1289541562]
Posting Freak
AKP'li Bekir Bey'in Baykal aşkı
Baykal netti, ilkeliydi, Kılıçdaroğlu değil, yönetmiyor yönetiliyor” diyen Bekir Bozdağ, Kılıçdaroğlu'na verdi veriştirdi...

"Baykal netti, ilkeliydi, Kılıçdaroğlu değil, yönetmiyor yönetiliyor” diyen Bekir Bozdağ, daha önce “zaptiye” diye nitelediği Baykal’a artık siyasette yer olmadığını savunmuştu.

Milliyet'in haberine göre, Ak Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile selefi Deniz Baykal arasında ilginç bir karşılaştırma yaparak “Sayın Baykal netti, Sayın Kılıçdaroğlu net biri değil. Sayın Baykal yönetiyordu, Sayın Kılıçdaroğlu yönetiliyor. Sayın Baykal bir duruş koyduğunda geri adım atmıyordu, eğri veya doğru söylediğinin arkasıyda dururdu. Sayın Kılıçdaroğlu’nun arkasında durduğu bir söz hatırlamıyorum” diye konuştu.

Bozdağ, dün TBMM’de bazı gazetecilerle sohbetinde Baykal ile Kılıçdaroğlu dönemlerini karşılaştırırken ilginç tespitlerde bulundu. Baykal’ın doğru veya yanlış kendine göre ilkeli bir insan olduğunu, Kılıçdaroğlu’nda bunu göremediklerini belirten Bozdağ, “Sayın Kılıçdaroğlu net biri değil. İlkelere dayalı siyaset de yürütmüyor, tamamen popülizme dayalı siyaset anlayışı var. Sadece Gediktepe’de ayakta fotoğraf çektirme tartışmasıyla siyaseti o kadar ayağa düşürdü ki. Sayın Baykal bir duruş koyduğunda geri adım atmıyordu. Onur Öymen’e her şeye ve herkese rağmen sahip çıktı. Sayın Kılıçdaroğlu’nun arkasında durduğu bir söz hatırlamıyorum. Başörtösü olayında kendi kendini tekzip eden bir genel başkan olarak tarihe geçti” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, İkircikli tavır içinde

Partiyi birinci derecede Genel Başkan’ın sözünün bağladığını dile getiren Bozdağ şunları kaydetti:
“Bir milletvekili ‘genel başkanın görüşleri partiyi bağlamaz’ diye açıklama yaptı. Kendi milletvekilince ‘görüşleri partiyi bağlamaz’ denilen ve bunu hazmetme kapasitesi olan bir genel başkan. CHP’de şu anda bir otorite yok. Vekil sayısı kadar otorite var. Sayın Baykal yönetiyordu, Sayın Kılıçdaroğlu yönetiliyor.

CHP ile görüşme yapacak olanlar, ‘acaba Önder Sav’la mı görüşsek daha kalıcı olur, yoksa Sayın Kılıçdaroğlu ile mi görüşsek’ diye ikilime düşebiliyor. Kılıçdaroğlu’nun sözleri partiyi bağlamayacaksa kimin sözleri bağlayacak, ona açıklık getirmeliler. Sayın Baykal eğri veya doğru söylediği sözün arkasında dururdu.

Ergenekon’dan yakalananların, yanlış olduğunu bile bile onuna kadar avukatlığını yaptı.” Kılıçdardoğlu’nun genel af ve başörtüsü konusundaki ikircikli tavrını anımsatan Bozdağ, “Kemal beyin hangi sözüne itibar edeceğiz? Sözlerinin ömrü 24 saat sürüyor. Halbuki yalancının mumu bile yatsıya kadar yanar. Bu mum CHP Genel Merkezi’ni bile aydınlatmıyor” diye konuştu.
Benden evvel ben oldum
Beni bende ben buldum
Sahralara indim durdum
Bana Ali dediler

Merdan idim dirildim
Her bedene verildim
Kırk Kapı dört makamda
Öldüm öldüm dirildim.

Mürşit Zöhre Ana..
Posting Freak
AKP'li Bekir Bey'in Baykal aşkı
Baykal ana muhalefet olmasına rağmen suya sabuna pek dokunmazdı hükümet bildiğini okurdu. Acaba ondan mı bu sevgi..
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.

Mustafa Kemal Atatürk
Son Düzenleme: 08/07/2010, 11:29, Düzenleyen: SvmDoğan.
Posting Freak
AKP'li Bekir Bey'in Baykal aşkı
Danışıklı döğüş yapıyorlar Baykal azmı Tayyiple yemekler yedi azmı Tayyiple tamam gibisinden kafa salladı sonrada Seçim için gidilecek yerleri paylaştılar millet okadar İşini bilmeyen biriki sözde kimsenin haberi yok kimse anlamıyor.

Ondan sonrada akp biz senden nasıl kurtuluruz diye planlar yaptı Başardılarda sonrada Kemal Kılıçtaroğlu ile kıyaslamaya kalkıyorlar bu onların işi daha neler çıkartacaklar zaman gösterir.
Bir ismim Bektaş bir ismim Ali
Bir ismim Mustafa Kemal'im teni
Bozatlı Hızırdır vallaha Piri
Bir ismim Muhammet Mekkede yeri.

ZÖHRE ANA
Senior Member
AKP'li Bekir Bey'in Baykal aşkı
Siirt seçimlerinin yenilenmesine destek vererek R.T.E'nin seçilmesini sağlayan Baykal elbette akepe için vazgeçilmez bir muhalefet profilidir,

Korku dağları sardı,

Tutuştular, söndürenleri yokSmile
Marifet hiç ezilmemek bu dünyada
Ama biçimine getirip ezerlerse,
Güzel kokmak.
Kekik misali,
Lavanta çiçeği misali,
Fesleğen misali,
Itır misali,
Yunus misali,
İsa misali.
(Bedri Rahmi Eyüboğlu)

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.