You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

AKP'de "Şener İstifa!" Sesleri

AKP'de "Şener İstifa!" Sesleri

Posting Freak
AKP'de "Şener İstifa!" Sesleri
Eski Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener’in yeni parti kurma girişimlerine karşı AKP’den ilk tepkiler bugün gelmeye başladı. Merkez Yürütme Kurulu (MYK) öncesi konuşan AKP Genel Başkan Yardımcıları ve Grup Başkanvekilleri, Şener’in partiden istifa etmesi gerektiğini belirttiler.

AKP MYK toplantısı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AKP Genel Merkezi’nde başladı. MYK üyeleri, toplantı öncesinde gazetecilerin Şener’in parti girişimiyle ilgili sorularını yanıtladılar. Şener’in halen AKP MKYK üyesi olduğunu anımsatan gazetecilerin, “Bu davranış etik mi” sorusu üzerine Grup Başkanvekili Nihat Ergün, “Şener’in parti kurmadan önce yapması gereken işler var” dedi. “İstifayı mı kastediyorsunuz?” diye soran gazetecilere Ergün, “Kendisi onu düşünecektir” yanıtını verdi.

-"BİZİM AİLEYİ TERK ETMELİ"-

Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ise Şener’in yeni parti girişimini “Başka yerlerle flört ediyorsa bizim aileyi terk etmesi daha uygun olur” diye değerlendirirken sert değerlendirmelerden biri de Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin’den geldi. Şener’in bir an önce istifa etmesini isteyen Şahin, “Yaptığı açıklamalar etik değil. Parti misyonuna uygun hareket etmediğini düşünüyorum” diye konuştu.

AKP Grup Başkanvekillerinden Nurettin Canikli, konuyu değerlendireceklerini ancak MYK’nın böyle bir gündemi olmadığını söylerken, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, gazetecilerin sorularını “Öyle bir şey mi var?” diye geçiştirdi.
Bizim yolumuz insanlık yoludur.
Zöhre Ana


Senior Member
AKP'de "Şener İstifa!" Sesleri
umarım tayyep'in b planı degildir
Posting Freak
AKP'de "Şener İstifa!" Sesleri
İşte partinin amblemi ve Şener'in nabız ölçtüğü web sitesi..

Abdüllatif Şener yeni partisinin amblemi ve ilk oluşumunu internete koydu.

[Resim: yeniolusumlogo.jpg]
Yeni bir siyasi parti kuracağı açıklayan AKP MKYK üyesi Abdüllatif Şener, ilk adımı internette attı. Eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener’in yürüttüğü hareket http://www.yeniolusumhareketi.com ismiyle internete taşındı. İnternet sitesinde, Şener’in özgeçmişi ve son aylarda yaptığı açıklamalar yer alıyor.
[Resim: seneryeniolusumsite.jpg]

Şener’in son dönemde yaptığı açıklamaların yer aldığı internet sitesinde, AKP hükümetinin ekonomi politikalarına yönelik eleştiriler içeren haberler dikkat çekiyor.

Vatandaşın nabzını da internetten ölçen Şener, sitede bir de "Abdüllatif Şener siyasete dönsün mü?" anketi yapıyor.
Bizim yolumuz insanlık yoludur.
Zöhre Ana


Posting Freak
AKP'de "Şener İstifa!" Sesleri
Patlamış Ampul'ün bit pazarına düşmüş versiyonu.
Yeni Oluşum Hareketi (YOH):
Milli devletten yana mı?
- Yoh!
Milli birlikten yana mı?
- Yoh!
Anti emperyalist mi?
-Yoh!
Laik cumhuriyetten yana mı?
- Yoh!
Tarikatçılığa karşı mı?
- Yoh!
İşçiyi memuru güldürecek mi?
- Yoh!
Terörü durduracak mı?
- Yoh!
Atatürkçülerle barışık mı?
- Yoh!
Mandacılığa karşı mı?
- Yoh!
Senden millete fayda var mı?
- Yoh!

"İlim Çin'de de olsa gidip alınız."- Hz. Ali.

"İlimden gidilmeyen yolun sonu karanlıktır."- Hacı Bektaşi Veli.

"Hayatta en hakiki mürşit ilimdir." -Atatürk.


Söz bir, söyleyen bir.
Posting Freak
AKP'de "Şener İstifa!" Sesleri
akpnin oyları bölünmesi açısından sevindirici bir haber bence
[SIZE="5"]Dört Kapıda da Ali'yi Gördüm. [SIZE="4"](Pirim Zöhre Ana)
Zöhre Ana Pirimiz, Yolundayız Hepimiz.
Bitmeyen yas

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.