You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ak Parti'den Avni Doğan'a uyarı

Ak Parti'den Avni Doğan'a uyarı

Posting Freak
Ak Parti'den Avni Doğan'a uyarı
[FONT=Courier New]AK PARTİ'DEN AVNİ DOĞAN'A UYARI


]21 Şubat 2010 Pazar 14:04
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan'ın ''uyarıldığını'' belirtti.

ANKARA (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan'ın ''uyarıldığını'' belirterek, parti olarak kuruldukları günden bu yana ''fişlemeye karşı tavır koyduklarını, demokratik bir ülkede kimsenin fişlenmesini doğru bulmadıklarını'' vurguladı.
Çelik, AA muhabirine, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan'ın bir konuşmasındaki ''40 yıldır onlar bizi fişledi, şimdi de biz onları fişliyoruz'' sözleriyle ilgili açıklama yaptı.
Doğan'ın ifadelerinin sadece kendisini bağlayacağını belirterek, ''kendisinin yaptığı yazılı açıklamayla sözlerine açıklık getirdiğini, pişmanlığını ortaya koyduğunu'' dile getiren Çelik, şunları kaydetti:
''Bu sözleri söylememesi gerektiğini, maksadını aşan sözler olduğunu ifade etmiştir. Biz parti olarak kurulduğumuz günden beri fişlemelere karşı hep tavır koyduk. Demokratik bir ülkede kimsenin fişlenmesini doğru bulmuyoruz. Kimseyi fişlemiyoruz, kimseyi fişlemeye niyetimiz yok. Böyle bir niyetimiz de, böyle bir eylemimiz de yok. Kimsenin de bizi veya halkı fişlemesini de arzu etmiyoruz.''
Hüseyin Çelik, Avni Doğan'ın sözlerinin bu çerçevede değerlendirilmesi gerektiğine işaret ederek, parti olarak bu sözleri tasvip etmediklerini, bu sözlerin arkasında olmadıklarını vurguladı.
Sözleriyle ilgili rahatsızlığın Doğan'a da iletildiğini kaydeden Çelik, ''Sayın Milletvekilli bu sözlerinden dolayı uyarılmıştır'' dedi.
Demokratik bir ülkede hiç kimsenin fişlenmesinin doğru kabul edilemeyeceğini, bunun tasvip edilemeyeceğini yineleyen Çelik, ''Kim yaptıysa yaptı. Biz başkalarının yaptığı yanlışlara ve hatalara düşmedik, düşmeyeceğiz'' diye konuştu.
Oku sen dervişim biter mi sesin,
Kainat Muhammed Mustafa pirim

Kerbela ilinde Zöhre Ana yerin,
Baktım ki postuna o da Ali'ymiş..

Zöhre ANA

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.