You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

AK Parti adayı El Kaide'den yargılanmış

AK Parti adayı El Kaide'den yargılanmış

Posting Freak
AK Parti adayı El Kaide'den yargılanmış
BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Ak Parti Grubu toplantısında Van Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak açıkladığı Osman Nuri Gülaçar, 4 yıl önce yapılan El Kaide operasyonunda gözaltına alınıp tutuklandığı ortaya çıktı.

Gülaçar, 2 ay tutuklu kaldığı davada beraat etti.

Van'da uzun zamandır merakla beklenen AK Parti'nin Van Büyükşehir Belediye Başkan adayının Nuri Gülaçar olduğu, Başbakan Erdoğan tarafından bugün Meclis'te Ak Parti Grubu'nda açıklandı. Eski Ak Parti Van İl Başkanı Ebubekir Gülaçar'ın oğlu olan Osman Nuri Gülaçar, 15 Ekim 2009 tarihinde Van Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince El Kaide'ye yönelik operasyonda 16 şüpheli ile birlikte gözaltına alındı. Şüphelilerden Osman Nuri Gülaçar ile birlikte 3'ü tutuklandı. İki ay cezaevinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilen Gülaçar, yargılandığı Van 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde 7 ay önce karara bağlanan davada beraat etti.

Evli ve 3 çocuk babası olan 48 yaşındaki Osman Nuri Gülaçar, Van kert merkezindeki Şengüller Camii'nde imamlık yapıyor.

Haber Tarihi :04-12-2013
internethaber.com
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana





Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.