You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

afganistanda cami açılışı kana bulandı:23 ölü

afganistanda cami açılışı kana bulandı:23 ölü

Senior Member
afganistanda cami açılışı kana bulandı:23 ölü
Afganistan'ın doğusunda, açılışı yapılan bir caminin önünde düzenlenen intihar saldırısında ölenlerin sayısı 23'e yükseldi.


Hükümet sözcüsü Sayid Ahmed Safi, Lahman vilayetinde cami açılışında düzenlenen saldırıda, aralarında Milli Güvenlik İstihbarat Kurumu başkan yardımcısı Abdullah Lehmani ve il genel meclisi başkanının bulunduğu 23 kişinin öldüğünü açıkladı.

İlk haberlerde, saldırıda Lahman valisi Lütfullah Meşal'in de yaralandığı belirtildi.

Bu arada bir Taliban sözcüsü, intihar saldırganının istihbarat başkan yardımcısını hedef aldığını söyledi.

Saldırıda
Afganistan istihbarat servisinin üst düzey yetkilisinin hedef alınması, Taliban'ın karmaşık ve hedefli saldırılar düzenleme konusunda yeteneğini artırdığı yorumlarına neden oldu.
^^aLi aLLah zöhRe ana piRim^m^^

[Resim: hseyin150copy.jpg]
Son Düzenleme: 02/09/2009, 15:30, Düzenleyen: CeReNn.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.