You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

"ABD ekonomisi, 1 yıl içinde rayına oturacak"

"ABD ekonomisi, 1 yıl içinde rayına oturacak"

Posting Freak
"ABD ekonomisi, 1 yıl içinde rayına oturacak"
"ABD ekonomisi, 1 yıl içinde rayına oturacak"

ABD Ekonomi Danışmanlar Kurulu Başkanı Christina Romer, ''Fox News Sunday''da yer alan röportajında Beyaz Saray politikalarının, bir yıl içinde ekonomiyi rayına oturtacağından emin olduğunu söyledi.



[Resim: medya.php?mn=15958]


ABD Başkanı Barack Obama'nın oluşturduğu Ekonomi Danışmanlar Kurulu Başkanı Christina Romer, ''Fox News Sunday''da yer alan röportajında, ekonominin normale dönmesinin daha uzun zaman alacağını, ancak bugünden itibaren bir yıl sonra düzelmenin işaretlerinin görülmeye başlanacağından emin olduğunu belirtti.
Ağır bankacılık krizinin üstesinden gelebilmek için özel yatırımcıların yardımlarına ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Romer, hükümetin, yatırımcıların gelip, bankaların bütçe dengelerini sarsan ve tüketiciler ile iş dünyasına borç vermesini engelleyen batık varlıkların satın alınmasında yardıma ihtiyacı olduğunu kaydetti.
ATALAR ATASI GİDER
ANALAR ANASI DÖNER
ERMENİLER BİZİ KÖRLER
DÖK DERSİMİ ZÖHRE ANA


MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.