You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ABD'de gizlilik skandalı

ABD'de gizlilik skandalı

Posting Freak
ABD'de gizlilik skandalı
Adı açıklanmayan bir ABD'li yetkili, eski ABD Başkanı George Bush döneminde terör zanlılarına yapılan işkenceleri haklı gösteren belgelerin yayımlanmasını "akıl almaz bir hareket" olarak niteledi ve "Bu ulusal güvenliğe zarar veren bir harekettir, çünkü bu teknikler işe yarıyordu. Bu tekniklerin kamuoyuna duyurulması bir daha kullanılamayacağı anlamına gelir ki, bu da ulusal güvenliğimiz için ciddi bir darbedir. Şimdi bu belgeleri düşmanlarımızın önüne serdik. Bu tamamen gereksizdi" ifadesini kullandı.

Başkan Barack Obama'nın isteyerek ülkesini tehlikeye atacağına inanmadığını söyleyen yetkili, "Obama ya bu tekniklerin işe yaradığını söyleyen yetkililere inanmıyor ya da artık savaşta olduğumuzu düşünmüyor" diye konuştu.



"Obama, belgelerin yayımlanması kararı için bir ay düşündü"

Öte yandan Başkan Obama'nın başdanışmanı David Axelrod, Obama'nın belgelerin yayımlanması kararını enine boyuna değerlendirdiğini, Adalet Bakanlığı, CIA, Ulusal İstihbarat Birimi ve İç Güvenlik Bakanlığı'ndaki uzmanlara danıştığını ve karar için bir ay düşündüğünü söyledi.
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana





Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.