You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

7 yaşındaki kızı erkek hoca okutamaz

7 yaşındaki kızı erkek hoca okutamaz

Administrator
7 yaşındaki kızı erkek hoca okutamaz
Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, kız-erkek karma eğitimi hedef larak daha da ileri gidip ’Bir kız çocuğunu 7 yaşından sonra erkek hoca okutamaz ki’ dedi.
Ünlü, Vahdet gazetesindeki yazısında, ’Kız-erkek çocuklara Kur’an öğretmek dine yardımdır’ dedikten sonra tepki çeken açıklamalarda bulundu.
Tabi ki kız-erkek karışık okulları kastetmiyorum. Medrese üzerine okutulanları kastediyorum’ diyen Ünlü, ’Şeriata uygun hizmet edenler. Onlar Allah’ın dinine nusret olur, yardımı olur. Öbürleri hezimet olur. Kız-erkek karışık buluğa ermiş vaziyette okuyorlar’ diye yazdı.

’KÜÇÜK DE OLSA KIZDIR’
’Bir kız çocuğunu 7 yaşından sonra erkek hoca okutamaz ki’ diyen Ünlü şöyle devam etti:
’Fıkıhta fetvası yok. 104 kitapta yeri yok yani. 7 yaşındaki çocuğu nasıl erkeğe teslim ediyorsun. Kadın hoca mı yok?! Babası kızını, karısını okutsun. Onlar da onu okutsun.Kızları kızlar okutur yani. Ben 7 yaşına kadar bile erkeğin okutmasına taraftar değilim. Kadın okutsun yahu. Küçük de olsa kızdır. Kız, kadınla muhatap olur. Alışmasın erkeklerle muhataplığa. Küçükten alışıyor. İslam’ı muhafaza edeceğiz yani.’

’KIZLARIN ETEKLERİ DİZDEN YUKARI’
Ünlü, ’Sokaklar dolmuş, taşmış kız, erkek karışık, karman çorman. Kızların etekleri dizden yukarı’ dedi.
’O erkekler yeni ergenliğe girmiş. O ona bakacak, o ona bakacak’ diyen Ünlü, ’Allah’ın dini bu mudur?! Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)in yolu bu mudur?! Hicretler bunun için mi yapıldı?! Çanakkale’de 300 bine yakın insan bunun için mi can verdi?! Kur’an için, din için, vatan için ama bu vatanda İslam yaşansın diye canlarını verdiler. Şu anda geldiğimiz durum çorba yani. Hiç Kur’an ile sünnet ile alakası yok hiç’ ifadelerini kullandı.

LEVENT KIRCA’YI HEDEF ALDI
Kısa süre önce hayatını kaybeden ünlü sanatçı Levent Kırca’yı da hedef alarak ’Adam ’Cenaze namazımı kılmayın. Bana dua etmeyin’ diyor. Memlekette böyle adamlar yetişmişler. Yol bulmuşlar, yön bulmuşlar. Diziler yapmışlar, filmlerde oynamışlar. Milletin gözüne de, gönlüne de girmişler’ diye yazdı.

Odatv.com
ALİ ÇOKTUR ŞAH-I MERDAN BULUNMAZ.

Dönen dönsün, ben dönmezem yolumdan...

MUSTAFA ŞEREF,
      KEMAL GURUR,
              ATATÜRK ONURDUR...

          Memleketim Yozgat Yemen'dir ilim
                    Horasan köyünden geliyor pirim
                  Kırklar binasında var oldu yerim
                  Sıfatı Zöhre Ana Ali'dir dilim.
                                                      Pir Zöhre Ana

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.