You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

58 bin şirket hesabı bloke edildi

58 bin şirket hesabı bloke edildi

Posting Freak
58 bin şirket hesabı bloke edildi
Merkez Bankası, resmi internet sitesinden hesapları bloke edilen firma isimlerini açıklamaya başlarken, buna yönelik listelerin aylık olarak yayınlanacağı belirtildi.

Açıklanan listelere göre, 2012 Ekim ayı sonu itibariyle Bosna-Hersek'teki şirketlere ait 58 bin 54 hesap, şirketlerin vergi daireleri ve iş ortaklarına olan borçları nedeniyle bloke edildi. Ülke genelinde faaliyet gösteren şirketlerden 35 bin 693'ünün en az bir tane engellenmiş banka hesabı olduğu kaydedildi.

Merkez Bankası tarafından açıklanan listelerde, özel şirketlerin yanı sıra bazı devlet şirketinin de bulunması dikkati çekti. Listelerde, şirket isimleri ile banka hesap numaraları ve banka isimleri de yer alıyor.


3 Kasım 2012
Kaynak : cumhuriyet.com
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana





Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.