[COLOR="#000000"]Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, ’3’üncü köprüden sonraki büyük bir projeye Pir Sultan ya da Hacı Bektaş adı verilebilir’ sözlerine, ’Bu kadar bal kabağı gibi bir laf söylenmez’ dediği için 3 gün Meclis Genel Kurulu’ndan yasaklanan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, dün Meclis’te basın toplantısı düzenledi.
Karara tepki gösteren Genç, ’Bay Abdullah Gül ne baldır ne kabaktır, ortada bir kişidir. Onların verdiği ceza benim için onurdur. Ceza bana sivrisinek vızıltısı gibi gelir. En fazla 3 birleşimden çıkarma cezası verilebiliyor. Azamisini kullandılar’ dedi. Genç özetle şunları söyledi:
ARITMA TESİSİ ERDOĞAN’A
’Benim sözümde hakaret yok. Söylediği sözdeki mantıksızlığı vurgulamak için söyledim. Bay Abdullah Gül’ün lafı bal kabağı gibi bir laf. Pir Sultan ve Hacı Bektaş Veli bir ilim adamı, büyük bir din adamı, hayatlarında karınca ezmemiş insanlar. Onlar da bir katliam yapmış olsaydı, onun ismi oraya, bunun ismi buraya diyebilirlerdi. Bu kafayla bu memleketi yönetiyorlar. AKP Grup Başkanvekili, ’Kamer Genç’in ağzına arıtma tesisi kurun’ diyor. Tayyip diye bir kişi çıkmış herkese hakaret ediyor. Benim genel başkanıma ’yüzkarası’ diyor. ’Cellat’ sözüyle de Atatürk’ü kastediyor. ’CHP zihniyeti bir pisliktir’ diyor.
Cumhuriyeti, laikliği pislik kabul ediyor. E tabii o herkese hakaret edince, biz de ona anladığı dilden cevap veriyoruz. Siz arıtma tesisini Tayyip Erdoğan’ın ağzına kurun.
ATA’NIN KÖŞKÜNDE OTURMUYOR
Abdullah Gül o makama geldiği günden beri ettiği yemine tamamen aykırı, taraflı davrandı. Adeta Tayyip Erdoğan’ın emriyle hareket eden biridir. Yargıtay’a Tayyip Erdoğan’ın teyzesinin oğlunu, Yüksek İslam Enstitüsü mezunu, laik olmayan birini atadı. Atatürk’ün köşkünde oturmuyor, Dışişleri Konutu’nu kullanıyor. Ahmet efendi (Davutoğlu) de gitti, hemşehrisi Kayserili bir işadamından ev kiraladı, ayda 60 bin lira ödüyor.’
Beni tahrik ediyor
BAŞKANVEKİLİ Sadık Yakut beni tahrik ediyor, konuşurken başka taraflara bakıyor, küfrettirmeye çalışıyor. Kendisine de dedim, ’Ya Sadık kaç lira lazımsa vereyim, beni tahrik edip de tazminat davası açmaya çalışma’ dedim. Atatürk’ü hâlâ bu zavallı örümcek kafalılar anlamadılar.
Atatürk büyük bir filozoftur. Bu büyük devrimci benim liderimdir. İhtilal yapanların Allah belasını versin. Beni ihtilal yanlısı diye göstermeye çalışan şerefsizler, alçak zihniyetli insanlar gelsinler, onlar ne yaptı, ben ne yaptım konuşalım.
'Atatürk benim liderimdir'
Konu Sahibi / Yazar
GAMZE
Kategori / Forum
Alevi Haber
Yorumlar / Cevaplar
0
Okunma / Görüntüleme
2792
'Atatürk benim liderimdir'
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi