Pir Zöhre Ana Forum

Tam Versiyon: PKK'nın polis planı deşifre oldu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
İstihbarat Daire Başkanlığı, yerel seçimler öncesi terör örgütü PKK'nın planladığı hain eylemi deşifre etti.
PKK'lı teröristlerin emniyetin anlaşması bulunan tamir servislerinden çalacağı polis otosu ile askeri tesislere "sansasyonel" eylem yapmak için arayışta olduğu belirlendi.

Emniyet Genel Müdürlüğü, istihbarat konusunda Genelkurmay Başkanlığı ile Jandarma Genel Komutanlığı'nı da bilgilendirdi. Örgütün hain planı üzerine Emniyet Genel Müdürlüğü , 81 İl Emniyet Müdürlüğü'nü alarma geçirdi. Kış bakımı nedeniyle özel servislere çekilen hizmet otolarının takibinde dikkatli olunması istendi.

Üst düzey emniyet yetkilisi, "Örgüt yıllar öncede general/amiral makam arabası süsü vereceği sahte askeri araçla TSK'ya eylem planlamıştı. MİT bu planı deşifre etti. Şimdi de resmi polis arabası ile benzer bir eylemi yeniden gündeme getirdiler" dedi.