21.05.2009, 18:31
|
#32 (permalink)
|
|
|
Alıntı:
atatürkçü Nickli Üyeden Alıntı
Zaten bunun mantık dışı bir şey olduğuna inandığım için öyle bir şey demiştim benimki bir duyumdu bende sizin görüşünüzü almak için oyle bir cümle kullandım.Ben doğrusunu söyleyeyim zöhre anaya ve sizlere saygım var ama ben inanmıyorum kim yanlışsa allah onun hesabını ahirette soracak zaten herkes istediğine inanır ATATÜRK'üm düşünce vicdan özürlüğünü getirmiş ülkemize .ben bir daha bu foruma girmeyi düşünmüyorum bana mantık dışı geliyor anlatılanlar.Bu nedenle beni bu forumdan atın lütfen  herke se saygılar
atatürkçü´isimli üyeden Alıntı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
SEVGİLİ DİLEK HANIM
EVET BEN ATATÜRKÇÜ BİR KİŞİYİM İNSANLARIN İNANÇLARI VE DEĞERLERİNİ MANTIKSIZ BULMAK ATATÜRKÇÜLÜĞE TERS DÜŞÜYORSA ATATÜRKÇÜ DEĞİLİM.(BU SİZİN GÖRÜŞÜNÜZ)TABİK İ GÖRÜŞLER BANA MANTIKSIZ GELİYORSA BUNU ÖZGÜRCE ORTAYA KOYABİLMEMDE ATATÜRKÇÜ OLDUĞUMUN GÖSTERGESİDİR BİLMİYORUM SİZ BANA KATILIYOR MUSUNUZ? İNANCINIZ SİZE GÖRE MANTIKLI Kİ SİZ BU İNANCI TAŞIYORSUNUZ BANA GÖREDE MANTIKSIZ GELİYOR Kİ İNANMIYORUM BU BU KADAR AÇIKTIR SİZ BUNU ANLAYAMAMIŞSINI Z GALİBA LÜTFEN SEVİYELİ SAYGILI TARTIŞMALARA GİRELİM ORTAK NOKTAYA ULAŞAMASAKTA KİŞİLİĞİMİZİ DAHA İYİ ORTAYA KOYALIM
|
Sevgili Arkadaşım,
Mantıksız bulduğun konularla ilgil senin kendi mantığına uygun fikir ve yorumlarını alırsak, birbirimizi daha çok aydınlatmış olacağız...
"Bu söyledikleriniz mantıksız" diyerek kesip atmanız, sizi karşınızdaki insanların, bilgisiz ve cahil gibi görmelerine sebep olabilir. Onun için sizden de yorumlar yaparak katılımda bulunmanızı tavsiye ederim...
Saygılı ve samimi bir şekilde sorularınızı sormaya devam edebilirsiniz. Veya isterseniz diğer başlıklarda kendinize göre bir şeyler yazabilirsiniz. Ama kaçıp gitmek olmaz. Atatürkçü insan kendi doğrularını sonuna kadar savunabilmelidi r. Kaçmak korkakların ve bilgisiz cahil insanların işidir...
Sizi de bir kardeşimiz olarak aramızda görmekten mutlu oluruz. İlla da bizimle aynı şeyleri düşüneceksiniz diye bir şey yoktur. Yeterki saygılı, samimi ve hakaret etmeden birbirimizle fikir alş verişi yapabilelim...
İlla bizim söylediklerimiz i kabulleneceksin iz diye bir amacımız yoktur. Bizim için herhangi bir yerde birgün birileri
-"Ya bakın Atatürk Zöhre Ana'nın kocasıymış diyorlar" diye bir sohbet içerisinde bulunduğunuzda, dürüst ve vicdan sahibi bir kişi olarak orda
-"Hayır kardeşim ben o insanlarla bir yazışma ortamında sohbet ettim. Kesinlikle böyle bir şey yoktur. Onlar bunu ret ediyorlar" demeniz bizim için kafidir...
Duyulsun şanımız Yüce Allah' a
(PİR ZÖHRE ANA)
|
|
|